HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Padlizsános lasagne

t: 1883

Padlizsános lasagne

Lasagnét készíthetünk úgy is, hogy a húst zöldésgekkel és spenóttal helyettesítjük.


Hozzávalók:

25 dkg lasagne tészta
25 dkg paradicsom
6 gerezd fokhagyma
1 db padlizsán
30 dkg juhtúró
20 dkg spenót
snidling
olívaolaj
őrölt bors



A parajleveleket vízben leforrázzuk. Egy serpenyőben olívaolajon megfuttatjuk a fokhagymát, hozzáadjuk az apró kockára vágott padlizsánt, majd sóval, borssal ízesítjük és megpirítjuk.

Egy másik edényben olívaolajon fokhagymát pirítunk, hozzáadjuk az apróra vágott snidlinget, parajt és a paradicsomot, majd összeforraljuk. Egy tűzálló tálat olajjal kikenünk, rétegezzük benne a tésztát, a padlizsánt, a juhtúrót és a paradicsomos parajt, majd a tetejére reszelt sajtot teszünk és 180 fokos sütőben 25-30 perc alatt készre sütjük.


rtlklub.hu

2009.04.10

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok