HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Borjúszűz paradicsomos tésztával

t: 1895

Borjúszűz paradicsomos tésztával

A baconbe tekert húshoz paradicsomos, parmezános spagettit ajánlunk.

Hozzávalók:


1 doboz hámozott paradicsom konzerv
30 dkg borjúszűz
8 szelet bacon
50 dkg főtt spagetti
8 gerezd fokhagyma
2 db zöldpaprika
5 dkg zöld olívabogyó
10 dkg parmezán
só, bors


A bacon szeleteket egy fóliára terítjük, ráhelyezzük a sóval, borssal és fokhagymával ízesített húst, majd feltekerjük, és forró serpenyőben elősütjük. Mellétesszük a paprikákat, majd kevés vizet öntünk alá, és 180 fokos sütőben 25 perc alatt készre sütjük.


Egy edényben olajon megpároljuk a szeletelt fokhagymát, rászórjuk a parmezán felét, ízesítjük borssal, rátesszük a hámozott paradicsomot, az olajbogyót és a spagettit, megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel és összeforraljuk. A tésztát tányérra halmozzuk, megszórjuk parmezánnal, majd az elkészült hússal tálaljuk.


rtlklub.hu

2009.04.09

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok