HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Bolognai spagetti

t: 2125

Bolognai spagetti

Ahány tészta, annyiféle elkészítési mód. Ma a pasta-imádóknak kedvezünk.

Hozzávalók:


40 dkg sovány marhahús
40 dkg tészta
1 üveg hámozott paradicsom
4 evőkanál olaj
2 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
10 dkg sajt
20 dkg koktélparadicsom
10 dkg bébi patisszon
bazsalikom
kakukkfű
só, bors


A tésztát kifőzzük. A hagymát apróra vágjuk, majd olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, és a darált húst, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk kakukkfűvel és bazsalikommal, majd készre pároljuk.


Mikor a hús megpuhult, hozzáadjuk a darabolt patisszont, a hámozott és a friss paradicsomot, majd összeforraljuk. Az így kapott ragut összeforgatjuk a főtt tésztával. Tálaláskor reszelt sajtot szórunk a tetejére.

rtlklub.hu

2009.04.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok