HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Sertéstarja sárgarépás zöldbabbal

t: 2052

Sertéstarja sárgarépás zöldbabbal

Ezúttal egy igen pikáns és csípős változatban kerül az asztalra a sárgarépa.

Hozzávalók:

40 dkg sertéstarja
1 csomag sárgarépa
20 dkg zöldbab
1 csípős chili paprika
8 g fokhagyma
1 evőkanál liszt
1 db citrom
3 evőkanál mustár
1 evőkanál mustármag
3 evőkanál paradicsomszósz
olajsó, bors
petrezselyem
koriandermag

A sertéstarját gyengén kiklopfoljuk, majd sóval, borssal és fokhagymával ízesítve, zsiradék nélkül sütni kezdjük. Megszórjuk korianderrel, apróra vágott petrezselyemmel és chilivel, megkenjük mustárral, meglocsoljuk olajjal, és mindkét oldalán megsütjük. A visszamaradt zsiradékhoz adunk egy kevés olajat, beleöntjük a paradicsomszószt, hozzáadjuk a mustárt, a mustármagot, a szeletelt fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet, sózzuk, majd megszórjuk liszttel és összeforraljuk.

A babot és a répát fokhagymás, citromos vízben leforrázzuk, majd beletesszük a paradicsomos szószba. Chilivel, fokhagymával és petrezselyemmel ízesítjük, majd az elkészült hússal tálaljuk.


Jó étvágyat!


rtlklub.hu

2009.03.27

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok