A káposztákat és a répát vékony csíkokra vágjuk...
Hozzávalók:
1/2 fej lilakáposzta
1/2 fej fehér káposzta
4 ek szőlőmagolaj
1 db citrom
10 dkg mogyoróhagyma
1 db póréhagyma
1 cs petrezselyem
40 dkg lazacfilé
kakukkfű
koriander
bazsalikom
só, bors
Egy tálba tesszük, megcsurgatjuk szőlőmagolajjal, és citromlével, hozzáadjuk a finomra vágott mogyoróhagymát, majd megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel és alaposan összeforgatjuk.
A lazacot sózzuk, borsozzuk, majd szőlőmagolajon sütni kezdjük. Mellétesszük a julienre vágott pórét, a mogyoróhagymákat, és megszórjuk kakukkfűvel, korianderrel és bazsalikommal. Meglocsoljuk citromlével, majd fedő alatt készre pároljuk.
rtlklub.hu