HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > AUTÓ-MOTOR > Autós hírek > Renault Koleos az egyszerűen használható crossover

t: 2442

Renault Koleos az egyszerűen használható crossover

A Koleos egyik legfontosabb ismérve, hogy utasterében pillanatok alatt otthon érezhetjük magunkat. Visszafogott méreteinek köszönhetően gond nélkül megbirkózhatunk a város forgatagával éppúgy, mint az úttalan utakkal.
A praktikus műszerfal intuitív kezelőszervei könnyed eligazodást biztosítanak a különböző funkciók között.

Miközben a 4x4-es modelleket a legtöbben darabos formavilágúnak és nehezen használhatónak tartják, a Renault Koleos hossza és szélessége 4,52 m ill. 1,85 m, és ezen méreteknek köszönhetően ugyanolyan könnyedén olvad bele a városi forgalomba, mint ahogyan terepen is mozog. Annak ellenére, hogy nem rendelkezik a 4x4-es autókra jellemző stílusjegyekkel, a Renault Koleos egy valódi crossover, amelynél tökéletes egyensúlyban vannak a dinamikus és harmonikus formai jegyek. Mindezek mellett persze a terepjáró képességeit sejtetni engedi az átlagosnál nagyobb hasmagasság és a védőborítások, melyek tovább erősítik a Koleos robusztus kisugárzását.

A Koleos utasterében pillanatok alatt otthon érezhetjük magunkat. A praktikus műszerfal dizájn, és az egyszerűen kezelhető ergonomikus kezelőszervek kialakításának köszönhetően a sofőr gyorsan eligazodik a különböző kapcsolók között, így a navigáció, a rádió, a hűtés/fűtés és a klímaberendezés használata szinte ösztönös feladat. A navigációs rendszer, a szabadkezes Bluetooth telefon-kihangosító, az audio-rendszer és az elektromos parkolófék kezelőszervei mind a kormányra vagy a vezető keze ügyébe kerültek.
A navigációs rendszerrel és a rádióval kapcsolatos információk a műszerfal felső részén elhelyezett központi kijelzőn jelennek meg, ahol mind a sofőr, mind az utasok jól láthatják azokat.
A vezetőpozíció" pedig nem is lehetne vezetőbarátabb. Kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy a Renault Koleos kategóriaelső panorámát (31°) és látómezőt (36,3°) biztosítson, míg hátsó átláthatósága a legjobbak közé számít a piacon (27,5°).
Az üléspozíció tökéletesen beállítható, köszönhetően a széles tartományban mozgó ülésnek, és a magasságban és mélységben is állítható kormányoszlopnak.

hirado.hu

2008.07.10

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok