HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Egytál ételek

Pulykafalatok zöldséggel
Sonkás spagettitorta
Ha laktató ételre vágysz, próbáld ki ezt a receptet!
A hideg őszi napokon különösen jólesik ez a húsos rakott étel. Sok sajttal és tejföllel az igazi, bár lazításként egy kis könnyű salátával kiegészíthető. Most megtanulhatod, hogyan kell elkészíteni. A fotók segítenek.
Gyors tészta, ahogy ígértük: látni fogják, nincs benne nagy nehézség, egy egyszerű spagettiről van szó, azonban (mint mindig) figyeljenek az apróságokra, mert bizony azok adják az igazi különlegességet!
Mai csirke: amelynek alapelve a evés alapanyagból készülő remek fogás. Ilyen az, amikor az ötlet határozza meg a receptet. Ha gyorsan jót szeretnénk - íme a megoldás! Hasonló receptek az Egyszerű, de nagyszerű rovatban!
Tejszínes csirkemellfilé recept
Mai kacsa: mert a városi ember mintha idegenkedne kicsit a kacsától, és talán nem csak az ára miatt. Ha pusztán csak egy jó recept miatt, akkor semmi probléma - itt az a bizonyos hiányzó recept!
Mai csirke: egy kis fetával megbolondítva. Ez már önmagában jól hangzik. És a köret sem utolsó. Az örök igazság: néhány apró ötlet, és egy-egy hétköznapi ételből valódi különlegesség lesz. Ez is ilyen!
Mai serpenyős: tipikusan az a recept, amihez nem véletlenül került olyan alapanyag, amilyen. Nem is mondjuk azt, hogy készítsük el másféle húsból. Nem. Ez bárányra van szabva, így tessék elkészíteni!
Ezen a hétvégén finom libahúsból készítettünk ételeket.
A sajtos kiflit mustáros csirkével és párolt zöldséggel dobtuk fel.
A magokkal és fűszerekkel megszórt pulyka ízletes vacsora az egész családnak.
Mostantól a salátáról garantáltan nem csak a tojásos nokedli jut majd eszükbe.

Következő Utolsó