Hozzávalók:
25 dkg orsótészta
1 db padlizsán
1 db csirkemellfilé
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
4szál halványító zeller
3 evőkanál száraz fehérbor
petrezselyem
20 dkg fetasajt
1 ü olajbogyó
olívaolaj
Só, bors
A tésztát sós vízben kifőzzük leszűrjük, és egy serpenyőben olajon átforgatjuk, közben belereszeljük a padlizsánt és összekeverjük.
A csirkemellet csíkokra vágjuk, serpenyőben olívaolajon pirítani kezdjük. Miközben sül hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, fokhagymát, petrezselymet, olívabogyót, majd a darabolt zellerszárat, beletördeljük a sajtot, sózzuk, borsozzuk felöntjük kevés borral és készre pároljuk.
Az így kapott ragut a padlizsános tésztával tálaljuk.
rtlklub.hu