Hozzávalók:
1 nagyobb csirkemell filé
só, őrölt bors
8 gerezd fokhagyma
2 szem paradicsom
2 fej lila hagyma
1 zöld színű kaliforniai paprika
1 dl olíva olaj
10 dkg fekete olajbogyó
friss petrezselyem
1 lime leve
1 kávéskanál só
A csirkemell filét megtűzdeljük fokhagymával, és serpenyőben, kevés olívaolajon megsütjük. Az egyik lilahagymát és a kaliforniai paprikát feldaraboljuk, és kevés olívaolajjal leöntve megpároljuk.
A paradicsomot nagylyukú reszelőn lereszeljük, majd hozzáadjuk a maradék, apróra vágott lilahagymát, a felszeletelt olívabogyót, majd lime lével, olívaolajjal, friss, apróra vágott petrezselyemmel, sóval, és borssal ízesítjük. A csirkemellet, a paradicsomos mártással leöntött grillezett zöldségekkel tálaljuk.
Jó étvágyat!
rtlklub.hu