HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Gasztronómia > Fokhagymával tűzdelt csirkemell

t: 2429

Fokhagymával tűzdelt csirkemell






Hozzávalók:

1 nagyobb csirkemell filé
só, őrölt bors
8 gerezd fokhagyma
2 szem paradicsom
2 fej lila hagyma
1 zöld színű kaliforniai paprika
1 dl olíva olaj
10 dkg fekete olajbogyó
friss petrezselyem
1 lime leve
1 kávéskanál só

A csirkemell filét megtűzdeljük fokhagymával, és serpenyőben, kevés olívaolajon megsütjük. Az egyik lilahagymát és a kaliforniai paprikát feldaraboljuk, és kevés olívaolajjal leöntve megpároljuk.

A paradicsomot nagylyukú reszelőn lereszeljük, majd hozzáadjuk a maradék, apróra vágott lilahagymát, a felszeletelt olívabogyót, majd lime lével, olívaolajjal, friss, apróra vágott petrezselyemmel, sóval, és borssal ízesítjük. A csirkemellet, a paradicsomos mártással leöntött grillezett zöldségekkel tálaljuk.

Jó étvágyat!

rtlklub.hu

2007.04.17

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok