HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > ÉLETMÓD > Szépségápolás > A harmadik x nyomot hagy

t: 2050

A harmadik x nyomot hagy

A harmadik x tartogat számodra néhány kellemetlen meglepetést, mondjuk a ráncokat. Az első vékonyka barázdák először a szemed környékén és a szád körül bújnak elő, aztán jó tíz év múlva elszaporodnak az arcod többi területén is. Ha viszont időben észreveszed az első intő jeleket, késleltetheted a folyamatot, ügyesen megállíthatod az idő kerekét.

A száj és a szem körüli finom ráncok legjobb ellenszerei a nedvességpótló kencék. Szád köré használj zöldalgás, E-vitaminos maszkot! Bizony, nemcsak az arcra készítenek tápláló, bőrkisimító pakolásokat, hanem a száj köré is. A következő kényes terület a szemed környéke. Itt a sűrű pislogásnak köszönheted a barázdákat, sárgabarackolajos szemránckrémmel szépen kivasalhatod a zavaró ráncocskákat. Mind az ajak-, mind a szemkörnyék-ápolásnál figyelj oda arra, hogy elegendő ideig legyenek bőrödön a kencék, 20 percig mindenféleképpen érdemes rajta hagynod a ránctalanító keverékeket. Ennyi időre van szükségük a szépítőszereknek a felszívódáshoz.

Harminc felett arcbőröd sokkal több kényeztetésre vágyik, mint azelőtt, ne legyél vele szűkmarkú. A mindennapos pepecselés gyümölcse az üde bőr. Ha nem vagy hajlamos hajszálértágulásra, próbáld ki a termo-termékeket! Ezek a kencék vízzel érintkezve felmelegszenek, kitágítják a pórusokat, melyek így sokkal több tápláló krémet képesek „beszippantani”. A jojobaviasz-golyókkal dúsított bőrradírok is kellően simává teszik a terepet, ezeket is bátran használhatod. A pórustágító, -tisztító kúrák után jöhet a shea-vajas krém, az otthoni kencék kedvelői számára pedig az egy evőkanál mandulaolajból és egy tojássárgájából álló krémpakolás.

rtlklub

2007.01.18

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok