HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Zidane:

t: 1525

Zidane:

Bocsánatot kért a mérkőzést néző gyerekektől Zinedine Zidane, aki a németországi labdarúgó-világbajnokság döntőjének hosszabbításában mellkason fejelte az olasz Marco Materazzit.

Zidane az egyik francia televíziónak adott interjúban arról nem beszélt pontosan, mit mondott neki az olasz játékos, csak annyit árult el, hogy az "nagyon személyes volt és érintette az édesanyját és a nővérét".

"Nincs mentség"

A 34 éves francia csapatkapitány ugyanakkor nem kért bocsánatot Materazzitól. "Ha egyszer hallod ezeket a dolgokat, megpróbálsz elsétálni onnan. Ezt szerettem volna tenni, hiszen bejelentettem, hogy a mérkőzés után visszavonulok. Aztán hallod másodszor, majd harmadszor" - mondta a labdarúgás egyik legnagyobb alakja.

"Nem lett volna szabad ezt tennem. Ezt szeretném tisztázni, hiszen mindezt kétmilliárd ember, közte több millió gyerek látta. Szeretnék tőlük elnézést kérni, ugyanakkor nem kérhetek elnézést Materazzitól, mert az azt jelentené, hogy helyesen cselekedett" - jelentette ki Zinedine Zidane.

Mást mond, mint Materazzi

Zinedine Zidane szavai ellentmondanak annak, amit Marco Materazzi nyilatkozott a mérkőzést követően. Az olasz válogatott védő ugyanis bár beismerte, hogy beszólt Zidane-nak, egyben kijelentette: "meg sem említettem Zidane édesanyját. Számomra az anya szent".

A FIFA közben bejelentette, hogy vizsgálatot indít az ügyben. A szervezet elnöke, Sepp Blatter nem tartotta kizártnak, hogy a francia játékost megfosztják a vébé legjobbjának járó címtől.

(inforadio.hu)

2006.07.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
Zidane szembesül tettével
Zidane szembesül tettével

Legfrissebb magazinok