HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Beckham elvonókúrán - Nem ihat sört a vb-n a sztár

t: 1558

Beckham elvonókúrán - Nem ihat sört a vb-n a sztár

Az angol focisták mindig is híresek voltak alkoholproblémáikról, ám Beckhamet eddig inkább a modellkifutókon láthattuk, a kocsmákat messzire elkerülte.

Mégis ő lett az a játékos, akit a jelenlegi angol keretből eltiltottak az alkoholtól. Szó sincs arról, hogy a közönségkedvenc játékost valamelyik kijózanítóban szedte volna össze Eriksson kapitány, csupán a csapatorvos rendelt el Beckham számára szesztilalmat.

- Davidnek nincs alkoholproblémája, csupán nem kap elég vizet a szervezete, ezért lett rosszul a nagy melegben Ecuador ellen - mondta az orvos.

Tény, Beckhamre rossz volt ránézni a 34 fokos kánikulában lejátszott mérkőzésen. Noha gólt rúgott, az egész meccsen dőlt róla a víz, le is kellett cserélni, majd rosszul lett és hányt. Az orvos szerint ez annak is betudható, hogy a sztárfocista a vacsorához megivott egy pohár bort, majd egy korsó sörrel segítette elő emésztését.

- Sosem voltam alkoholista, ezért az orvos utasításait gond nélkül be fogom tartani - ígérte a középpályás.

Beckham az elkövetkezendő napokban tehát csak ásványvizet ihat, helyette viszont a felesége, Victoria barátkozik az alkohollal. Hétfőn rendezték ugyanis David édesanyjának, Sandrának a születésnapját, ahol a játékosfeleségek és a meghívottak számára közel 700 liter sört és pezsgőt rendeltek az étterembe.

Beckham persze messziről elkerülte a bárpultot, és ásványvizen élt. Jól is tette, mivel a portugálok elleni, szombati negyeddöntőre 30 fokos meleget jósolnak.

(blikk.hu)

2006.06.30

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok