HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Horoszkóp > Márciusi horoszkóp

t: 9671

Márciusi horoszkóp


KOS (március 21 – április 20.)

Az előtted álló időszakban is megtapasztalhatod, hogy nagy hatással tudsz lenni másokra, s ez elsősorban azt jelenti, hogy mentálisan és érzelmileg tudsz hatni az emberekre. Észrevétlenül tudod az embereket érzelmileg manipulálni, s könnyen hozzáférsz mások tudattalan tartományaihoz. Mindezt felhasználhatod céljaid érdekében, azonban az már kérdéses, hogy etikus lenne-e képességedet kihasználnod. Egészséged területén fontos terület lesz a talpad, így érdemes lenne talpmasszázst végeztetned, amely egész szervezetedre nagyon jó hatással lenne.BIKA (április 21 – május 20.)

A következő hetekben nagyon is tudod majd, hogy mit akarsz, sőt azt az utat is látod, amelyen keresztül céljaidhoz közelebb jutsz. Amellett, hogy nagyon temperamentumosan küzdesz a vágyaidért, s nagyon is kiállsz a saját álláspontod mellett, tudni fogod, hogy ezt milyen keretek között érdemes megtenned, s hogy meddig mehetsz el az önérvényesítés frontján. Egészséged tekintetében előtérbe kerül majd a lábfejed, tehát korántsem lesz mindegy, hogy milyen minőségű cipőt viselsz. Jól jöhet neked egy olyan talpbetét, amely kényelmessé teszi a cipődet.IKREK (május 21 – június 21.)

Alkalmazkodó korszakodat éled, s a kommunikációd is jóval visszafogottabb lehet, mint más időszakokban. Mindez segíthet neked abban, hogy kapcsolati rendszereidet rendbe tedd, s akár szerelmi életedben is megnyílhat a lehetőség, hogy átbeszéld közös ügyeiteket azzal az emberrel, akivel a kapcsolatod nagyon is intim, s elsődleges. Visszafogottságod megóv attól, hogy indulati helyzetekbe kerülj, s sokkal objektívabbá tesz téged. Egészséged tekintetében előtérbe kerül majd a lábszárad, s ha vannak visszeres panaszaid, akkor ezek érzékenyebben érintenek majd.RÁK (június 22 – július 22.)

Hivatásod területén nagyon beleérző és intuitív éned érvényesül, s remekül ráérzel majd arra, hogy milyen lépéseket kell megtenned a boldoguláshoz vezető úton. Ha üzleti tárgyalásokon veszel részt, akkor ráérzel arra, hogy mi motiválja tárgyalópartneredet, s ezzel jelentős sikereket érhetsz el. Sokkal kevesebb fáradtságodba kerül majd jó üzleteket kötni, vagy eladni a céged termékeit, vagy akár önmagad munkáját. Egészséged területén fontos lesz majd a csontrendszered, s bizony egy kissé fáradékonyabb lehetsz, mint máskor. Ez persze azt is jelenti, hogy sokkal több pihenésre lesz szükséged.OROSZLÁN (július 23 – augusztus 22.)

Az időd nagy részét a legszívesebben elmélkedéssel, vagy olvasgatással töltenéd, s egy csomó olyan téma van, amelyet mélyebben is szívesen tanulmányoznál. Ezek lehetnek spirituális témák is, amelyek segítenek majd neked abban, hogy szellemi horizontodat kibővítsd. Mélyen benned él a vágy, hogy idődet minőségi módon töltsd el, s persze ez elég sok befelé fordulást igényel. Egészséged tekintetében fontos szerep jut majd a bőrödnek, s a csípőd tájékának. Nem előnyös, ha túl forró vízben fürdesz, mert az bizony nem tesz jót a vénás keringésednek.SZŰZ (augusztus 23 – szeptember 22.)

Nem igazán tudod, hogy munkád területén merre is mennél a legszívesebben, s olyan furcsa, meghatározhatatlan érzésed lehet, hogy nem vagy egészen a helyeden. Nem vagy abban biztos, hogy pont azt csinálod-e, amihez a legnagyobb tehetséged van, nem tudod, hogy a munkád neked való-e. Persze megfogalmazódik benned a gondolat, hogy biztosan léteznek olyan hivatások is, amelyekben jobban meglátnád a saját arcodat. Egészséged területén előtérbe kerül majd az alhasad tájéka, valamint a nemi szerveid. Általánosságban jobban ki vagy téve a fertőzésveszélynek is.MÉRLEG (szeptember 23 – október 22.)

A következő hetekben figyelned kellene arra, hogy miként zajlanak hivatalos ügyeid, pénzügyeid. Ha olyan szerződést írnál alá, amely hosszú távú megállapodásról szól, vagy talán adásvételi szerződés válna aktuálissá, akkor érdemes kétszer is áttekintened a tartalmát, s utánanézned, hogy formailag, valamint jogilag is helyénvaló-e az irat. Egészséged tekintetében előtérbe kerül majd a gyomrod, s érdemes előnyben részesítened az egészséges, könnyű, zöldségekben gazdag táplálkozást. Annál is inkább, mivel minden lelki problémád, feszültséged a gyomrod tájékán jelenhet meg, testi szinten.SKORPIÓ (október 23 – november 21.)

Figyelj a saját teremtő erődre, amellyel kapcsolatban általánosságban is elmondható, hogy nem vagy híján a mágikus erőknek. Ez azt is jelenti, hogy figyelj arra is, hogy milyen kívánságaidat fogalmazod meg, legyenek ezek akár pozitív, vagy negatív tartalmúak. A teremtő erő birtoklása felelősség is egyben, s nagy fokú etikai, erkölcsi érettséget kíván attól, aki használja is. Egészséged területén előtérbe kerülhet a keringési rendszered, s ez magában hordja azt is, hogy többet kellene majd pihenned és lazítanod. Érdemes egy kicsit szemeiddel is törődnöd.NYILAS (november 22 – december 21.)

Nagyon fontosak lesznek a következő hetekben kapcsolataid, kapcsolati rendszereid. Ez azt is jelenti, hogy ideje lenne egy kicsit kinyitnod a lelked és a szellemed a külvilág felé, hátha találnál ott új barátságokat, ismeretségeket, s egy-egy olyan információval is gazdagabb lehetnél, amely hosszabb távon is segítségedre lehetne abban, hogy távolabbi céljaidat elérd. Egészséged területén fontos szerep jut majd a kezeidnek, tehát, ha szúró-vágó szerszámokkal, eszközökkel dolgozol, akkor érdemes védőkesztyűt viselned, akár a konyhai munkálatok során is.BAK (december 22 – január 20.)

Különösen a pénzügyek világában veheted hasznát annak, hogy nagyon jó benyomást teszel bárkire, akivel találkozol mindennapi életed során. Ez azt is jelenti, hogy könnyen kötsz olyan üzleteket, amelyek nagy eredménynek számítanak, s jóval több bevételed lehet ez által. Rájössz, hogy a stílus és a megjelenés bizony az üzleti életben, s munkád területén is nagyon fontos lehet. Egészséged területén fontos szerep jut majd a nyakad, torkod területének, s ezt vedd figyelembe öltözködésednél is, a hidegebb napokon. Emellett érzékenyebbé válhatnak a füleid is.VÍZÖNTŐ (január 21 – február 19.)

Egyéniséged nagyon erőteljessé válik, nagyon sok minden belőled indul ki, amit a külvilágból visszakapsz. Gondolkozz el azon, hogy vajon mennyire vagy megértő másokkal, amikor feszült és indulatos helyzetekbe keveredsz bele. Vajon az empátiád győz, vagy, pedig inkább az a vágyad, hogy legyőzd azt, akivel éppen konfliktusba keveredtél. Abban biztos lehetsz, hogy saját hozzáállásodnak a „tükörképét” fogják mások, feléd nyújtani. Egészséged területén fontos szerep jut majd a fejednek, s bizony előfordulhat, hogy alkalmanként megfájdul ez a testrészed.HALAK (február 20 – március 20.)

A következő hetekben szinte oktalanul leszel nagyon felkavart, s érzelmileg végletes állapotban. Hangulataid jönnek, mennek, s igazából Te magad sem tudod kiszámítani, hogy éppen milyen érzelmek uralkodnak majd el rajtad. Sokat segíthetsz önmagadon, ha igyekszel egy kicsit tisztába jönni azzal, hogy milyen mély, belső mozgatórugók irányítják a cselekedeteidet. Az önismeret útja nagyon időszerű és hasznos is lehet számodra. Egészséged területén fontos lesz majd a fejed, s persze ezzel együtt érzékenyebbé válhatnak a szemeid, valamint a fogsorod.

nlc

2006.03.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok