HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Érdekességek > A tudakozót zaklatta a perverz japán

t: 2196

A tudakozót zaklatta a perverz japán

Alig néhány hónap leforgása alatt kereken 10 ezer telefonhívással terrorizálta az NTT japán telefontársaság tudakozójának női munkatársait egy 38 éves férfi.
A Jiji Press hírügynökség beszámolója szerint a rendőrség által végül megfékezett Kengo Terauchi kamionsofőrként dolgozik. A férfi január és február során a mobiltelefonjáról több mint 5 ezer alkalommal szexuális aktusra buzdító hívásokkal zaklatta a tudakozó női munkatársait.

Percenként hívta

Az is előfordult, hogy a kamionos egyetlen nap leforgása alatt mintegy ezerszer hívta a tudakozót. Ez gyakorlatban annyit jelent, mintha 18 órán keresztül percenként hívta volna az adott számot.

Ez a telefonálgatás már több mint egy éve megkeserítette az alkalmazottak életét. A tortúrát megelégelő hölgyek több hívást átirányítottak az NTT központjába, hogy így bírják cselekvésre az illetékeseket. A társaság végül értesítette a rendőrséget, mert a férfi összesen mintegy 10 ezer alkalommal telefonált, és minden alkalommal disznóságokat mondott a kagylóba.

Az utolsó percig telefonált

Nem sokkal az előtt, hogy a rendőrség kiszállt a Niigata tartományban élő férfi lakására, az még néhányszor felhívta a tudakozót.

A kamionos dolgát az könnyítette meg, hogy az érintett telefontársaság csak azokat a hívásokért számláz 120 jent (210 forintot), amelyeknél az ügyfél valóban felvilágosítást kap valamilyen telefonszámról. Mivel a perverz telefonbetyárnak sosem volt ilyen jellegű kérdése, a tudakozót mindvégig ingyen hívhatta.


2005.03.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok