HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > Hat szextipp az ünnepekre

t: 4183

Hat szextipp az ünnepekre

Amikor vége a nagybevásárlásnak, elkészültek az ünnepi sütemények és a karácsonyi ajándékokat is becsomagoltátok, végre marad idő arra is, hogy egymással foglalkozzatok. Ha nemcsak az ünnepi hangulatot, hanem a szexet is szeretnéd feldobni, íme hat tipp hat napra, amivel biztosan meglepheted a párod.

Kandalló előtt

Ha a gyerekek megkapták az ajándékokat és már az ágyukban alszanak, de a kandallóban még ég a tűz, akkor ne az ágyban essetek egymásnak. Próbáljátok ki, milyen érzés, amikor a csalogató meleg mellett a szőnyegen élvezitek az együttlétet. Még jobb, ha mindehhez a karácsonyfa fényei adják a világítást.

Szerepjáték

Nem kell rögtön a szekrény mélyére dugni a mikulásjelmezt. Karácsony estéjén öltözzetek be, és játsszatok mikulásosat. Az már csak rajtatok múlik, hogy ki lesz a krampusz és ki a nagyszakállú.Ne felejtsd a fagyöngyöt

Régi szokás, és bár Magyarországon nem honosodott meg, nyugodtan kipróbálhatod. Aggass fagyöngyöt a lakás különböző helyeire, mivel fagyöngy alatt szabad a csók. Ezután már nincs már dolgod, mint megvárni, míg hazaér a párod és letámadni ott, ahol csak akarod.

Próbálj ki új szexpózokat

Ha épp nem jön a család vendégségbe, és a gyerekek sem akarnak tovább fent maradni, a karácsony napjai tökéletes alkalmat kínálnak a kísérletezésre. Próbáljátok ki azokat a pózokat, amelyekre eddig nem volt időtök. Például a „szerelmesmadarat": üljetek egymással szemben, és lábaitokkal öleljétek át a másik hátát. Közeledjetek egymáshoz, majd a férfi hatoljon be a nőbe és hintázzatok együtt.

Legyen édes a csók

Ha a süteményekből és a kávékból is létezik karácsonyi fűszerezésű, miért ne lehetne így a csókokkal is? Igyál egy nagyon kicsi tojáslikőrt, és kenj az ajkaidra egy kis mentolos szőlőzsírt, így egész különleges ünnepi élményben lesz része a párodnak.

Ajándékozd magad

A végére hagytuk a legnyilvánvalóbb meglepetést: saját magadat. Ha maradt egy kis csomagolópapír, esetleg masni, akkor ne a távoli rokonoknak szánt ajándékra tekerd, hanem magadra és így lepd meg kedvesedet a fa alatt.

Blikk-összeállítás

2012.12.26

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok