HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > 18+ > 20 dolog, amire a pasik vágynak az ágyban

t: 4358

20 dolog, amire a pasik vágynak az ágyban

Mit akarnak a férfiak az ágyban? Szexet. Mikor? Bármikor. Hányszor? Akárhányszor. A régi viccet mindenki ismeri, de tényleg csak ennyit akarnak a férfiak a hálószobában? Az igazság az, hogy dolog ennél sokkal összetettebb. Összegyűjtöttünk húsz dolgot, amire a férfiak a leginkább vágynak a szexben. Ha csak a felét teljesíted, már nyert ügyed van.

1. Lelkesedést: Nincs lohasztóbb annál, mint amikor egy nőnek nincs kedve szexelni.

2. Új trükköket: A legjobb kapcsolat is ellaposodhat, ezért a férfiak igénylik, hogy párjuk időről időre új trükkökkel álljon elő a hálószobában.

3. Dicséretet: Bár mindenki azt hiszi, hogy a nőknek van szükségük arra, hogy dicsérjék őket, ez a férfiakkal sincs másképp. Szeretik, ha időről időre partnerük a fülükbe súgja, mennyire elégedett a teljesítményükkel.

4. Irányítást: Nem közhely, minden férfi imádja, ha egy nő néha megmondja neki, mit csináljon – a hálószobán belül, persze.

5. Önbizalmat: A férfiaknak olyan nő kell, aki elégedett önmagával, és felkapcsolva hagyja a villanyt, hogy jól megnézhesse.

6. Szexi gondolatokat: Egy nő azzal tudja elvarázsolni a férfit, ha napközben is sokszor jár a szexen az esze. Küldj neki szexi sms-eket, vagy e-maileket, amiben elmondod, mit fogsz vele tenni este.

7. Fantáziát: Sok férfi retteg attól, hogy partnerük nem fogja elfogadni a szexuális fantáziájukat, ezért olyan nőre vágynak, akik nyitottak az újdonságokra.

8. Kezdeményezést: Bár a férfiak genetikailag arra kódoltak, hogy ők kezdeményezzék a szexet, néha igenis szükségük van arra, hogy a nő mondja meg, mikor akar szeretkezni

9. Csúnya beszédet: A férfiak nem szeretik kerülgetni a témát, azt élvezik, ha valaki egyenesen megmondja nekik, mit, mivel és hogyan tegyenek.10. Orális szexet: Ezen nincs mit magyarázni. A férfiak odavannak azért, ha a nők a szájukkal kényeztetik őket. Pont.

11. Azt, hogy lenyeld: Ha egy nő lenyeli a férfi spermáját, azzal jelzi, hogy teljes mértékben elfogadta a másikat. Így nem csoda, ha az erősebb nem fantázialistájának előkelő helyén áll a nyelés.

12. Masszázst: Az érintésre mindenki vágyik, és nem mindig kell erotikusnak lennie. Egy nyugtató fej-vagy hátmasszázs elvarázsol minden férfit.

13. Önkielégítést: Csak az önbizalommal teli nők képesek arra, hogy saját magukat kényeztessék partnerük előtt. Az önbizalommal teli nőnél pedig nincs kívánatosabb.

14. Csipkét: Nem igaz, hogy nem érdemes szexi fehérneműket venni. Még ha le is tépi a férfi fél perc alatt, a látványt egy életre megjegyzi

15. Keménységet: A férfiak nem mindig romantikus, gyengéd szexre vágynak. Ha egy nő néha a kemény és piszkos szexben is benne van, nem győzik majd dicsérni.

16. Spontaneitást: Az unalom és a megszokás a szex megrontója. Ha azonban a nő hajlandó olykor-olykor egy kis őrült menetre a szabadban, az autó hátsó ülésén, vagy akár egy piszkos kis szállodában, a férfiak nem keresik majd máshol a gyönyört.

17. Libidót: Képtelenség mindig vágyni a szexre, de nem lehetetlen megpróbálni. Ha a férfinak nagy az étvágya, el fogja várni, hogy partnere legalább megpróbáljon vele lépést tartani.

18. Ágyban fekvős hétvégét: A férfiak nem akarnak mindig kimozdulni. Néha igenis arra van igényük, hogy kedvesükkel bezárkózzanak a hálószobába és csak a pizzafutárnak nyissanak ajtót.

19. Valamit, amit csak ők tudnak: Titokban minden férfi arra vágyik, hogy legyen valami, amire csak ő képes, ami miatt az ágyba akarnak bújni velük – és csak velük – a nők. Ha tehát egy nő valóban kényeztetni akarja a pasiját, nevezzen el róla egy szexpózt, az biztosan bejön.

20. Orgazmust: Az utolsó és egyben a legfontosabb vágyuk, hogy kielégítsenek. Tehát ne fogd magad vissza, mutasd meg neki, mekkora orgazmusra vagy képes, mert valójában ez az, amire a legjobban vágyik.

Blikk-összeállítás

2012.12.12

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok