HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szex > 18+! Bizarr vaginák: dupla, erős, hosszú, szőrös - videók!

t: 8708

18+! Bizarr vaginák: dupla, erős, hosszú, szőrös - videók!

A nő két vaginával
Millióból egy nőnél fordul elő az, ami Hazel Jonesznál; a 27 éves angol hölgy különleges orvosi eset: két vaginával jött a világra. Szervezetében a latinul uterus dydelphisnek nevezett elváltozás miatt dupla méh és vagina fejlődött ki. Bár hihetnénk, hogy ez csupa pozitív és élvezetes mellékhatással jár együtt, gondoljunk arra, hogy Hazel kétszer vesztette el a szüzességét, kétszer olyan intenzív a menstruációja, mint egy normális nőnek, illetve ha nem vigyáz, akár duplán is teherbe eshet. Gondolkozott ugyan rajta, hogy megműtteti magát, ám a kockázatok miatt ezt végül mégsem vállalta. Esetéről egy angol televíziós műsorban beszélt:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ARxfNM3vBrI

A nő vagina nélkül

A brit Susan egyike azon kevés nőnek, aki vagina nélkül született – 4000 nőből egy látja meg így a napvilágot. Kívülről minden teljesen egészségesnek és normálisnak tűnik; helyén van a kis- és nagyajak, a csikló és a húgycső. Ám ahol a vaginának lennie kellene nincs más, mint egy aprócska bemélyedés vagy bemetszés. Néhány esetben a műtét megoldhatja a problémát, Susan azonban az 1983-ban publikált cikk szerint magának tágította évek alatt a nyílást.

A nő mega-vaginával

A felnőtt filmek 90-es évekbeli csillaga, a szőke bombázó Houston, „A világ legnagyobb gangbangje 3." című film kedvéért 520 férfival feküdt le egy nap alatt. A valóság azonban messze áll ettől: csak 125 férfi volt jelen a világraszóló akciónál.A leghosszabb vaginák

Az egész világon egyre nagyobb divat a szeméremajkak kisebbítése plasztikai műtéttel. Ruandában ezzel ellentétben még ma is él az ősi hagyomány: a nők a megnyújtott ajkakra esküsznek. A helyi kultúta szerint, minél hosszabb ugyanis egy nő odalent, az annál nagyobb élvezetet jelent mind neki, mind partnerének.

A nő kulturális vaginával

Carolee Schneeman amerikai művész 1975-ben meghempergett egy jó nagy adag sárban, felállt egy múzeum asztalára és kihúzott egy összetekert papírt a vaginájából, majd felolvasta, ami rajt állt. Az Interior Scroll – azaz belső tekercs – címmel előadott performansz egyetlen tárgyi bizonyítékat ma is egy múzeumban őrzik kiállítási darabként.A legszőrösebb vagina

A dél-afrikai Capetownban élő Maoni Vi akár be is fonhatná fanszőrzetét. A hölgynek 71 centiméter hosszú intimszőrzete nőtt, de a hónalját sem bízza kozmetikusra: onnan közel 82 centiméternyi szőr lóg lefelé. Az biztos, hogy a szőke herceg csak jó nagy karddal vághat neki a felfedezésnek!

A legerősebb vagina

Egy orosz háziasszony még a Guinness rekordok könyvébe is bekerült, ugyanis kiderült: ő a legizmosabb nő övön alul. A jelenleg 42 éves édesanya, Tatiana Kozhevnikova úgy érezte, a szülés után kicsit elhagyta magát odalent. Ahelyett azonban, hogy a jól ismert kegel-gyakorlatokat alkalmazta volna, saját módszert fejlesztett ki. Olvasott az ősi intim tájék erősítő módszerről, ami egy apró, fából készült golyót ajánl a vaginális izmok karbantartására. Nem habozott sokáig, leemelte a polcról a muranói üveggolyót és gyakorolni kezdett. Bevallotta, hogy az első próbálkozása nem járt teljes sikerrel, ugyanis majdnem elvesztette a bogyót odabent, ám ez sem szegte kedvét. Készített magának egy súlyzót egy fa pálcából és két golyóval a végén, ezzel gyakorlatozott. 15 évnyi edzés után olyan szintre fejlesztette izomzatát, hogy egy 14 kilós súlyt is fel tudott emelni vaginájával. Ezen a videón megmutatja, hogyan tornáztatja:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qeCgRJwhj3s

pink

2012.04.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok