HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Igy tizenegyest még senki nem rúgott (videó)

t: 5164

Igy tizenegyest még senki nem rúgott (videó)

A spanyol tinédzser mozdulatát nézni furcsa, megcsinálni irtó nehéz lehet. Neki sikerült, tétmeccsen, korosztályos Eb-n.
Elképesztő tizenegyesgólt lőtt a spanyol U19-es válogatottban Ezequiel Calvente az olaszoknak az Európa-bajnokságon. Csapata utolsó csoportmeccsén 2-0-nál lökték föl a 19 éves támadót, aki el is végezte a büntetőt.


Aki ismeri a tehetséget - nem lehettek sokan -, már sejthetett valamit, mert Calvente ballábasként a labdától balra helyezkedett a nekifutáshoz, vagyis bal külsővel vagy jobbal kellett rúgnia - mindkettő igen valószínűtlennek látszott.

Calvente nekifutott, bemutatta a testcselt balra, mintha jobbal a jobb felsőbe akarna bombázni, csakhogy az egyértelműnek tűnő mozdulatsort megszakította, és - testét egy pillanatra szinte kicsavarva, már-már természetellenesen - bal belsővel lőtt a bal felső sarokba.Büntetője védhetetlen volt, az olasz kapus már elment a testcselre.

Calvente, a másodosztályú sevillai Betis futballistája másodszor szerepelt a korosztályos válogatottban, ami háromból három mérkőzést nyerve jutott tovább az Eb-n.

index

2010.07.26

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok