HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Prukner László a Fradi új edzője

t: 2265

Prukner László a Fradi új edzője

Prukner László (49) lesz az FTC labdarúgócsapatának vezetőedzője. Az eddig Kaposváron dolgozó szakembert pénteken mutatja be hivatalosan az FTC vezetősége.
Az elmúlt napokban a magyar trénerek közül Prukner volt a legesélyesebb arra, hogy a zöld-fehérek kispadjára üljön. Nos, Kevin McCabe (62), a Fradi angol tulajdonosa végül mellette döntött.

– Szóban megállapodtunk Prukner Lászlóval – mondta Berki Krisztián (29), az FTC Labdarúgó Zrt. elnök-vezérigazgatója. – A szakember remekül dolgozott Kaposváron, most igazi kihívást jelenthet számára a ferencvárosi munka. Örülök, hogy az előzetes terveknek megfelelően a szakmai munka magyar edző kezébe kerül.

A Kaposvár együttesével hét évig dolgozó szakember hároméves szerződést ír majd alá az FTC-vel.

– Érzelmi alapon kellett meghoznom a döntést, hiszen huszonhét éve élek Kaposváron – nyilatkozta Prukner. – Remélem, meg tudok felelni az elvárásoknak.

A trénerre nagy feladat vár: az NB I-ben 7. helyen végző együttesnél a következő bajnokságban a dobogót célozzák meg. A Fradi leigazolta Rodenbücher Istvánt (26). Az MTK-tól érkező védő 3 évre szerződik az FTC-hez, s tárgyalnak az ETO-ban játszó Józsi Györggyel (27) is.

Blikk.hu

2010.06.03

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok