HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Hány góllal lesz bajnok a Chelsea?

t: 1929

Hány góllal lesz bajnok a Chelsea?

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) próbál biztosra menni, a Chelsea pályájáravitte a bajnoki kupát és az érmeket, nem bízik abban, hogy Ancelotti csapata az utolsó pillanatban elveszíti az első helyét.


Még Manchesterben sem igazán sértődtek meg a lépés miatt, Ferguson mester már korábban úgy érvelt, hogy a bajnoki címet elveszítették, bár nyilván csak a felelősséget igyekezett levenni játékosairól.

A tabellán egy ponttal vezető Chelsea abszolút favorit – alig ér valamit a győzelme -, a Wigan éppen csak bentmaradt, idegenben amúgy sem félelmetes, tizenegy pontot szerzett, háromszor nyert két döntetlen mellett. Ezért inkább arra érdemes fogadni, hogyan nyer a Chelsea.

Bár nem árt figyelembe venni, hogy 2008 áprilisában 1-1 lett a végeredmény, mert Heskey az utolsó pillanatban egyenlített.

Kockáztassuk meg, hogy négy gólt megint lő legalább a hazai csapat, és máris két és félszeres a nyeremény. Drogba bármikori gólja 1,2-szeres pénzt ér mindössze, Lampardé is csak 1,7-szerest. Viszont, ha a két játékost összekötjük, mert mostanában szeretnek együtt ünnepelni, akkor máris elfogadható a nyeremény.

Ha olyan meccs lesz, hogy a Wigan talál egy gólt, miután már biztos a Chelsea sikere, több mint kétszeres pénzzel kalkulálhatunk, és ez azért nem életszerűtlen.

A Manchester United győzelme sem igazán kétséges, bár a Stoke idegenben már sokszor megmutatta erejét, legutóbb, szerdán a Fulhamet győzte le. Ez a meccs azonban ki is vehetett annyit a tisztes középcsapatból, hogy a kapu előtt nem lesz szerencsés.

A MU ellenben könnyedén eljuthat négy gólig is – tavaly ötöt vágott az akkori újoncnak -, ami 3,2-szeres pénzzel kecsegtet. Rooney illetve Berbatov gólja esetén szerény a kifizetés, de ha bevállaljuk, hogy Scholes esetleg gólt lő, 3,4 az odds.

Ha a MU csak a második félidőben őrölné fel ellenfelét, és csak a második félidőben lő gólt, akkor a félidei 0-0-ért 3,6-szoros a kifizetés, a dupla eredménynél 3,75-szörös a pénz, ha a szünetben döntetlennel mennek le a csapatok.

Mindkét bajnokjelölt pontosan tudja, az első gólig lesz nehéz a meccs. Valami azt súgja, hogy a MU lövi ezt be később, és a Chelsea korábban.

index

2010.05.09

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok