HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Gyászolva lőtt gólt Montvai

t: 1963

Gyászolva lőtt gólt Montvai

A csatár a mérkőzés reggelén értesült a tragédiáról, néhány órával később kulcsfontosságú gólt lőtt. A nyíregyházi győzelemnek köszönhetően már valószínű, hogy az ősszel is az élvonalban játszhat a Kecskemét. Montvai találata után a fekete gyászszalagot viselő kecskeméti játékosok azonnal hozzá futottak, átölelték könnyeivel küszködő társukat, majd az ég felé emelték a kezüket. Ezzel is kifejezvén az együttérzésüket.

– Néhány órával korábban még beszéltem az édesapámmal. Beteg volt, kórházban feküdt, de az ember akkor sem készülhet fel arra, hogy egyik óráról a másikra elveszti a családtagját – nyilatkozott a Nemzeti Sportnak Montvai.

– Végiggondoltam, hogy mi lenne a helyes. Eszembe jutott, annak idején Michael Schumacher versenyzett és Frank Lampard is pályára lépett, amikor családi gyász érte. Nem tudtam volna mást tenni, játszanom kellett. Játékostársai büszkék rá.

– Nekem is fiatalon hunyt el az édesapám, át tudom érezni a helyzetét – mondta Csordás Csaba (32), a KTE csapatkapitánya. – Tibornak két hete született meg a kislánya, a meccs után kocsiba ült, és a szeretteihez sietett. Lélekben az egész csapat vele van, számíthat ránk.


Szentes sorsa volt a téma

A Kecskemét elleni 3-2-es vereség után felvetődött, hogy a Nyíregyháza megválik Szentes Lázár (54) vezetőedzőtől. Karakó Ferenc elnök elismerte, tárgyaltak arról, miként menekülhetne meg az együttes a kieséstől. Lapzártáig nem történt változás, de az jelzésértékű, hogy a szombati találkozó után Szentes magára vállalta a bűnbak szerepét, mondván, hibázott a kezdőcsapat összeállításánál, valamint a taktika kialakításánál.

Blikk.hu

2010.05.03

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok