HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > FÉRFI > Foci > Bundagyanús a DVTK meccse?

t: 1994

Bundagyanús a DVTK meccse?

A bajnoki 30. percében már 4-2-re vezettek a kispestiek, és ez lett a végeredmény is. A lefújás után Tóth László (41) diósgyőri vezetőedző nyilatkozatában kiemelte, néhány játékosán már a mérkőzés előtt látszott, hogy valami nincs rendben. A tréner állítja, a bundázás meg sem fordult a fejében.

– A bochumi ügyészség nyomozása óta már minden gyanús Magyarországon, bármi előfordulhat, de én megbízom a játékosaimban – szögezte le a szakvezető.

– Ha bundázást feltételeznék valakiről, azt azonnal kitenném a kezdőcsapatból, és szerződést is bontanánk vele. Ebben az esetben szó sincs erről, mindössze arra utaltam, hogy néhány védőm arcán nem láttam azt a tüzet, lelkesedést, amely a Pápa elleni találkozó előtt ott volt. Tény, hogy a szünet előtt kettőt is cseréltem, Bognár Zsolt és Zoran Supics lehozatala taktikai lépés volt. A Budapest Honvéd ellen duplázó csatár, Bajzát Péter (28) sem hiszi, hogy bárki saját csapata ellen fogadott volna.

– Az öltözőben nem beszéltünk ilyesmiről, vádaskodás sem hangzott el, bele tudunk nézni egymás szemébe. Mindanynyian azért harcolunk, hogy a Diósgyőr bennmaradjon az élvonalban, hogy továbbra is az NB I mezőnyének a tagja lehessen a gárda. Ebben a nehéz, feszült helyzetben egyetlen focista sem teheti meg, hogy bundázzon vagy csaljon – nyilatkozta a DVTK csatára.

Blikk.hu

2010.04.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok