HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szex > A legdögösebb Valentin-napi fehérneműk

t: 7269

A legdögösebb Valentin-napi fehérneműk

Hamarosan itt a Velentin-nap és nem tudod mivel kápráztathatnád el a pasidat? Talán már kitaláltad, hogy milyen színű szexi fehérneműbe bújj, de még fogalmad sincs róla, hol tudnád beszerezni az ideális darabot illetve melyik az, amelyik a te alakodnak a legmegfelelőbb?

Segítünk kiválasztani a legdögösebb és csábítóbb fehérneműket!
A fehérneműcégek idén sem felejtették el a Valentin-napot, a szerelmesek ünnepét. Ebből az alkalomból csodás, szebbnél-szebb kollekciókat dobtak piacra. Akármelltartó-bugyi kombinációt, akár egy csipkebody-t vagy harisnyakötőt harisnyával vásárolnál, biztos, hogy megtalálod a lehető legszebb darabot.

Szexi idomok

Ha azok közé a lányok közé tartozol, akik elégedetlenek az alakjukkal vagy csak szeretnékd eltakarni a derekadat és a hasadat ölelő zsírpárnákat, most fellélegezhetsz. A tervezők érzéki és karcsúsító szettekkel kápráztatják el a teltkarcsú nőket is, ezért cseppet sem lehet okunk panaszra.
Egy fekete body-ban vagy egy gyönyörű, selyem köntösben franciabugyival és melltartóban épp olyan észvesztő és ellenállhatatln lehetsz, mint egy apró tangában. Nehogy azt hidd, hogy a párodat csakis a zsebkenydőnyi textilek izgatják fel. Gyakran jobban szeretik kicsomagolni az érzéki darabokból az imádott nőt, mint rögtön mindent megkapni.

Csábos harisnya

A férfiak imádják a harisnyát és most nem a téli, pamut vastag virgácsvédőre gondolunk. Ha még nem tudod, hogy mi a kedvence, óvatosan puhatolózd ki, hogy melyik színt és fazont szereti; esetleg egy erotikus film kapcsán, vagy a barátaitól.
Ha távol áll a személyiségedtől a harisnyakötő, akkor se aggódj: válassz ragasztóval ellátott combfixet, ami semmiképp se fog lecsúszni a lábadról. A ragasztócsík finomat hozzátapad a bőrödhöz, pont annyira, hogy még kellemes legyen a harisnya viselete.

Észbontó sarkak

Egy szuperszexi magas sarkúval pedig tökéletessé varázsolhatod az összlépet és még a formádnak is jót tesz: nyújta a vádlit és a combot, megemeli a feneket.
Nem kell külön ebből az alkalomból tűsarkút vásárolnod: elég, ha előkapod kedvenc fekete vagy vörös cipellődet, melyet elegáns alkalmakkor viselsz. Lehet akár nyitott, vagy zárt orrú, csattos vagy fűzős, a pasidat nem fogják érdekelni az ilyen apró részletek.

Pink

2010.02.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok