Marcipános málnakrém
Hány személyre: 4 fő
Elkészítési idő: 20 perc
Ajánló: Aki a marcipánt szereti, rossz ember nem lehet!
Hozzávalók:
* 2,5 dkg fehér csokoládé
* 1 zacskó vaniliás cukor
* 1 dl tejszín
* 2,5 dl natúr joghurt
* 10 dkg natúr tejszínes sajtkrém
* 7-8 dkg marcipánmassza
* 5 dkg cukor
* 15 dkg mirelit málna
* 2,5 dkg ét tortabevonó
Elkészítés módja: A málnából néhány szemet a mélyhűtőbe visszateszünk, a többit a cukorral megszórjuk és felengedjük. A marcipánt szétmorzsolva a sajtkrémhez adjuk. Robotgéppel finom krémmé összedolgozzuk majd belekeverjük a joghurtot. A tejszínt keményre felverjük közben beleszórjuk a vaníliás cukrot. A tejszínhabot a joghurtos sajtkrémbe forgatjuk. A málnát pépesítjük, és a krémmel váltogatva a desszertes kelyhekbe adagoljuk. A fehér csokiból meg a bevonóból sajtvágóval forgácsokat és a krém tetejére tesszük. A megmaradt málnával díszítjük.
Pink.hu