A hagymát apróra vágjuk, olajon megpirítjuk a felkarikázott kolbásszal.
Hozzávalók:
1 fej hagyma
2 ek olaj
15 dkg kolbász
1 ek liszt
40 dkg zöldbab
1 db fehérrépa
4 db sárgarépa
1 db zeller
1 db paradicsom
1 db paprika
1,5 l húslé
2 dl tejföl
4 ek főtt galuska
só, bors
A hagymát apróra vágjuk, olajon megpirítjuk a felkarikázott kolbásszal, majd hozzáadjuk a lisztet, a zöldbabot, a fehér és sárgarépát, a zellert, a paradicsomot, és a paprikát. Ízesítjük sóval, borssal és megpirítjuk. Ezután felöntjük húslével, és készre főzzük. Tálaláskor főtt galuskát, valamint tejfölt teszünk a levesbe betétként.
rtlklub.hu