HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Ízvilág > Öt isteni kávé

t: 5506

Öt isteni kávé

Milliók ébredését segíti reggelente egy csésze kávé, ráadásul mértékletes fogyasztása serkentő hatással van a központi idegrendszerre, a szívre és a véredényekre is.

Nemcsak jótékony hatása miatt, hanem élvezetből, finom, lágy, karakteres íze miatt isszák a különleges italt. Ezért sem mindegy, hogy milyen alapanyagokból és módon készítik el a kávét. A Caffe’ Pascucci segítségével most bemutatunk öt igazi olasz kávékülönlegességet.

Gionduio

Igazi ínyencség a különleges mogyorós kávé
Hozzávalók: Nutella krém, rövidkávé, tejhab, tejszínhab
Tetejére pörkölt mogyoró, szinte harapni lehet az első kortyokat


Olasz kapucsínó

Az igazi olasz kapucsínót lágy tejhabbal készítik
Hozzávalók: Eszpresszókávé tejhabbal felöntve
A tetejére karamellöntetet is tehetünk, kis ostyával díszíthetjük


Montebianco

A finom kávé ízét a kakaó teszi érdekessé
Hozzávalók: Eszpresszókávé
A tetejére sűrű kakaóport szórunk Felöntjük tejhabbal, így a kakaó szép peremet ad a kávénak


Confuso

Az olaszok nagy kedvence a különleges ízű kávé
Hozzávalók: Eszpresszókávé, Confuso pascuccio (speciális, ízesített tejszín), a tetejére pörkölt mogyoró, csokirudacska


Jeges kávé

Hozzávalók: Jégdara, eszpresszókávé, mandula- és karamellszirup, tejszínhab


blikk.hu

2008.07.10

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
Szurcsik Bernadett (33) kedvence az igazi olasz jeges kávé. A nagy melegben kellemesen lehűti a finom ital
Szurcsik Bernadett (33) kedvence az igazi olasz jeges kávé. A nagy melegben kellemesen lehűti a finom ital

Legfrissebb magazinok