HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Lélek > A boldogság titka

t: 2726

A boldogság titka

A boldogság fogalmát nehéz szavakba önteni, hiszen mindenkinek mást és mást jelent. Abban azonban valamennyien egyetértünk, hogy e kellemes érzés, állapot nélkül nehezen boldogulnánk az életben, és haladnánk előre az olykor igen rögös úton. Mégis, mi tehet bennünket boldoggá?


1. Tudjunk szeretni, és fogadjuk is el a szeretetet, de az is fontos, hogy éljünk békében önmagunkkal.

2. Örüljünk minden apró szépségnek, ami körülvesz bennünket. Vegyük észre a színes virágokat és a fejünk fölött csiripelő madarak hangját.

3. Élvezzük a munkát, és találjuk meg benne az örömet. Szabadidőnket pedig töltsük aktívan és örömteli módon: hódoljunk hobbinknak, sportoljunk, kiránduljunk, találkozzunk szeretteinkkel.

4. Szeressük meg és fedezzük fel a művészetek szépségét. Járjunk moziba, színházba, kiállításokra, vagy hallgassunk zenét.

5.Adjuk át magunkat a csóknak és az ölelésnek és a szerelmeskedésnek, mert ez a boldogság egyik alappillére.

6. Barátainkkal ápoljuk és erősítsük meg kapcsolatainkat, mert ezzel is megbizonyosodhatunk arról, hogy szerethető emberek vagyunk.

7. Örüljünk a mának és a holnapnak, ne elemezzük a múltat, és ne rágódjunk a távoli jövőn.

8. Merjünk és tudjunk mindenkire mosolyogni, mutassuk ki a szeretetünket a közvetlen és a tágabb környezetünknek egyaránt.

9. Tegyünk egy-egy gesztust a hétköznapokban. Hívjuk meg barátunkat egy kávéra, vagy lepjük meg egy szál virággal, esetleg apró ajándékkal.

10. Kényeztessük magunkat! Menjünk el fodrászhoz, kozmetikushoz, nézzünk meg egy jó filmet vagy meccset, nassoljunk, vagy szervezzünk egy óriási kirándulást.


blikk.hu

2008.07.02

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok