HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Levesek és előételek > Toszkán paradicsomleves kifliben sült tojással

t: 2214

Toszkán paradicsomleves kifliben sült tojással








Hozzávalók:

50 dkg hámozott paradicsomkonzerv
4 db kifli
4 db tojás
10 g fokhagyma
4 ek olaj
2 db babérlevél
2 fej hagyma
30 dkg kínai kel
20 dkg kéksajt
1 l húslé
friss bazsalikom
só, bors

A kiflit kettévágjuk, belsejét kiszedjük, beleütjük a tojást, ízesítjük sóval, borssal és fokhagymával, majd sütőben megsütjük. Egy edényben olajon megpirítjuk a babérlevelet, a finomra vágott hagymát és a szeletelt fokhagymát, hozzáöntjük a hámozott paradicsomot, majd hozzáadjuk a bazsalikomot, a felaprított kínaikelt, felöntjük a húslével és összeforraljuk. A tányér aljára halmozzuk az összemorzsolt sajtot, rámerjük a levest, mellé pedig a tojásos kiflit kínáljuk.


rtlklub.hu

2008.05.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok