Hozzávalók:
50 dkg hámozott paradicsomkonzerv
4 db kifli
4 db tojás
10 g fokhagyma
4 ek olaj
2 db babérlevél
2 fej hagyma
30 dkg kínai kel
20 dkg kéksajt
1 l húslé
friss bazsalikom
só, bors
A kiflit kettévágjuk, belsejét kiszedjük, beleütjük a tojást, ízesítjük sóval, borssal és fokhagymával, majd sütőben megsütjük. Egy edényben olajon megpirítjuk a babérlevelet, a finomra vágott hagymát és a szeletelt fokhagymát, hozzáöntjük a hámozott paradicsomot, majd hozzáadjuk a bazsalikomot, a felaprított kínaikelt, felöntjük a húslével és összeforraljuk. A tányér aljára halmozzuk az összemorzsolt sajtot, rámerjük a levest, mellé pedig a tojásos kiflit kínáljuk.
rtlklub.hu