HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > ÉLETMÓD > Egészség > Színekkel űzöm el a depressziót

t: 2241

Színekkel űzöm el a depressziót

Lila Lazít és egyben megerősít, fájdalomcsillapító hatású. Aki hordja: praktikus, kreatív, többnyire optimista, ám gyakran nyugtalan, és nehézségei vannak az elalváskor.

Piros Viselője erősebbnek, életrevalóbbnak, merészebbnek érzi magát, növeli a pulzusszámot, a szívverést és a vérnyomást. Aki hordja: öntudatos, nyílt, akaratos, szenvedélyes, szeszélyes.

Barna Szexuális vágykeltő. Aki hordja: türelmes, kellemesen nyugodt, életélvező, ugyanakkor fél a döntésektől, néha lusta, és képtelen védekezni.

Zöld Testet-lelket-szellemet nyugtató hatású, álmatlanság ellen jó. Aki hordja: barátkozó, udvarias, őszinte, engedékeny, viszont könnyen megsértődik, a vérnyomása alacsony.

Kék Erős nyugtató hatású, de migrén, magas vérnyomás, idegesség, fertőzések ellen is hatásos. Aki hordja: gondoskodó, segítőkész, sokszor aggódó, ám néha nem tud figyelni, fejfájással küszködik.

Sárga Igazi jókedvű szín, a hangulatot javítja, segíti a májat a méregtelenítésben. Aki hordja: boldog, okos és fantáziadús, szeret utazni és jó csapatfőnök, de néha bátortalan lehet.

Miben segítenek a színek?
– Mindegyik színnek megvan a maga hullámhossza. Ha ezeket az energiákat testünk felveszi, akkor befolyásolják a szívverésünket, a vérnyomásunkat és az anyagcserénk ritmusát. Segítenek jobban elviselni a hétköznapokat, boldogabbá teszik életünket – magyarázta Kovács Katalin színterapeuta.

Blikk

2008.03.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok