HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Levesek és előételek > „Julienne” leves

t: 2594

„Julienne” leves

A héten téli lélekmelegítő levesekkel kedveskedünk önöknek, és az átfázott testeknek.



Hozzávalók:


1 db fehérrépa
10 dkg cukkini
1 db póréhagyma
2 db zellerszár
1 db sárgarépa
10 dkg zöldbab
1 ü hámozott paradicsomkonzerv
5 gerezd fokhagyma
1 l húslé
5 dkg spagetti
10 dkg parmezán sajt
2 db tojás
6 szelet toast
só, bors

A fehérrépát, a sárgarépát, a zellert, a cukkínit és a pórét vékony csíkokra vágjuk, majd olajon megpároljuk, hozzáadjuk a babot, a paradicsomot és a szeletekre vágott fokhagymát, majd sózzuk, borsozzuk. Felöntjük húslével, majd fedő alatt készre főzzük. Végül beleszórjuk az apró darabokra tördelt tésztát és addig főzzük, míg meg nem puhul. A tojást felverjük, hozzáadjuk a parmezánt, megforgatjuk benne a kenyeret, majd megsütjük. Az így kapott kenyérrel tálaljuk az elkészült levest.

rtlklub

2008.01.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok