HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Lélek > Amit álmaink súgnak

t: 2788

Amit álmaink súgnak

Amit nappal átélünk, az éjszaka az álmainkban feldolgozásra kerül. Vannak, akik jóslatokat tulajdonítanak az álomképeknek, míg mások nem foglalkoznak azzal, ami nem a materiális világban zajlik. Ha vágyainkat és sérelmeinket nem is akarjuk felszínre hozni, a tudatalattink elraktározza azokat, és gyakran küld üzenetet éjszaka alvás közben.


Rengeteg szimbólum áll az álomfejtők rendelkezésére, s ha mindet nem is tudjuk áttekinteni, íme néhány példa, mit járhat a fejedben, ha a következő képeket látod álmodban:


Konyha


A konyha a háziasszony helyisége. Közvetve azokra az eseményekre utal, amelyek a házassági és családi szituációkat ábrázolják. Ha konyhát látsz álmodban, nemcsak a kapcsolatod részletei erősödhetnek fel, néha biztos anyagi létet ígér vagy a változás utáni vágyakozásodat hozza felszínre.


Nadrág


Nadrágot látni álmodban utalhat hiúságra, magamutogatásra, a védelem iránti szükségletre, de lehet a gyengeségtől való félelem kifejezése is. Alkalmanként rámutat arra, hogy túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a külsőségeknek.


Domb


Ha dombok képei sejlenek fel álmaidban, nem kell aggódnod az életed alakulása miatt. Azt fejezi ki, hogy minden könnyed, az életutad akadályai nem túlzottan göröngyösek. Ha ütközöl is néha gátakba, nem kell attól tartanod, hogy nem tudod áthidalni a problémákat.


Csarnok


A csarnok a kommunikáció és a kereskedelem területe, álmaidban pedig személyiséged egy részét jelképezi, ami kibontakozásért kiált. Pezsgőbb társasági életre vágysz, hiszen a nagy csarnok mindig találkozási pont, ahol sok ember jelen van. A csarnok képe álmaidban egy fontos ügy lezárásába való beleegyezést is jelent. Ha áruval teli csarnokot látsz, akkor az anyagi helyzeted jól fog alakulni.


Repülőgép


Aki repülőgéppel álmodik, nagyon vállalkozó szellemű, öntudata erős és érvényesülési szükséglete kerül felszínre. Gyorsan leküzdi a nehézségeket, és még jobban vágyik a hatalomra! Másfajta megvilágítsában egy veszélyes repülés erős nyugtalanságot jelenthet, és félelmet a lezuhanástól. Ha repülőgép képe gyakran felbukkan álmaidban, előfordulhat, hogy túlbecsülöd saját képességeidet és a lehetőségeidet is!

rtlklub

2008.01.04

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok