HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Lélek > Sorselemzés – lélekgyógyászat – Táltos Egészség – Csodálatos gyógyulások

t: 4587

Sorselemzés – lélekgyógyászat – Táltos Egészség – Csodálatos gyógyulások

H. Balázs, 24 éves, informatikát tanul. Nem igazán szereti. Azért keresett fel a Táltos Gyógyító Központban, hogy a kézvonalaiból kiolvasok-e valamilyen irányultságú nagyobb tehetséget.
A kézelemzés során láttam, hogy az összes ujja kissé szivacsos tapintású ujjgyökéren ül. Az ilyen ember szereti a hasát és nagyon jó szakács is. Mivel gyerekkora óta szeret főzőcskézni, boldogan hallotta tőlem erre vonatkozó tanácsomat: tanulja ki a szakács-szakmát.

SORSVONAL VÉGPOZÍCIÓK

Sorsvonal = kettészeli a tenyeret, a csuklónál kezdődik és a tenyér közepén tart az ujjak felé. A sorsvonal vége rendkívül sok információt szolgáltat arról, hogy az illető mivel foglalkozik sikeresen.

a./ A legtöbb ember sorsvonala a középső ujj alá, vagy a középső- és gyűrűsujj közti területre fut be, ami normális, szokványos karriert jelent.

b./ A sorsvonal a mutatóujj alatt ér véget = minden bizonnyal politikai, jogi, vagy vallási pályát választ. Pl. A jelenlegi kormány egyik tagjának is ilyen a sorsvonala.

c./ Ha a sorsvonal a gyűrűsujj alatt ér véget = művészet, irodalom, zene, lakberendezés, kreatív gondolkodást igénylő foglalkozás.

d./ Ha a sorsvonal a kisujj alatt ér véget = a tulajdonosának valamilyen módon hallatnia kell a hangját. Lehet pl. előadóművész, vagy értékesítési ügynök.
Pl. egyszer megvizsgáltam egy híres színpadi színésznő tenyerét és ilyen sorsvonallal rendelkezett. Rendkívül kifejező alakításokat nyújtott a színpadon, azon kívül viszont csendes, zárkózott teremtés volt. Elárulta nekem, hogy csak azokért a pillanatokért él, amelyeket a közönség előtt tölthet.


nice.hu

2007.10.02

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
Kovács Enikő sorselemző - lélekgyógyász
Kovács Enikő sorselemző - lélekgyógyász

Legfrissebb magazinok