HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > ÉLETMÓD > Receptek > Diétásat, de változatosat? - Receptverseny élelmiszer- allergiásoknak!

t: 2206

Diétásat, de változatosat? - Receptverseny élelmiszer- allergiásoknak!

Önnek is nehézséget okoz, hogy diétás, mégis változatos ételt tegyen nap mint nap az élelmiszerallergiával küzdő családtag asztalára? Ossza meg receptjeit a hasonló gonddal küzdőkkel.

Szeret főzni és szívesen megosztaná másokkal is allergénmentes receptjeit?
Ezúttal igazán megéri, hiszen vásárlási utalványt nyerhet! Élelmiszerallergiásoknak (lisztérzékenység, tej- és tojásallergia) és más okból (diabetes, candida) diétázóknak indult információs portál és webáruház a közelmúltban. Címe: www.elelmiszerallergia.hu

Célja az egészségügyi okból diétázók életének könnyítése hasznos információkkal, szaktanácsadással és különböző szolgáltatásokkal.

Élelmiszerallergiásoknak (lisztérzékenység, tej- és tojásallergia) és más okból (diabetes, candida) diétázóknak indult információs portál és webáruház a közelmúltban. Címe: www.elelmiszerallergia.hu. Célja az egészségügyi okból diétázók életének könnyítése információkkal, szaktanácsadással és különböző szolgáltatásokkal.

A portál szerkesztői folyamatos lelkesedéssel szeretnének segítséget nyújtani az érdeklődőknek.
• Rendszeresen frissülő információkat olvashatnak a lapon, vagy hírlevélben is kérhetnek róluk értesítést az olvasók.
• Folyamatosan bővülő allergéntáblázatokból tudhatják meg egyre több ismert termékről milyen allergéneket tartalmaz akár keresztszennyeződés útján - mely sajnos a csomagoláson nincs mindig feltüntetve.
• Szakértők, orvosok válaszolnak ingyenesen az olvasók kérdéseire.
• A Kisokos tartalmazza a témával kapcsolatos tudásbázist és szaknévsort, mely hasznos segítséget jelent. Megtalálható itt a különböző allergiák részletes ismertetése, vagy speciális óvodák listája táplálékallergiás gyerekeknek, vagy pl. magyarországi szálláshelyek gyűjteménye, akik nyilatkoztak arról, hogy ismerik és figyelembe tudják venni a felsorolt diétákat.
• Fórumozási és blogolási lehetőség is indult az oldalon, hogy a látogatók megoszthassák személyes tapasztalataikat másokkal is.

Most pedig elindult a receptverseny, melyre kimondottan diétás recepteket várnak a szerkesztők. Ha szeret főzni és szívesen megosztaná másokkal is allergénmentes receptjeit, ezúttal igazán megéri, hiszen vásárlási utalványt nyerhet! A beküldött és megjelentetett receptek a kezdetektől folyamatosan követhetők lesznek az oldalon a kiírtak szerint a beküldő teljes nevének, vagy nicknevének (becenevének) feltüntetésével.

A kiírás a www.elelmiszerallergia.hu weboldalon található.


ma.hu

2007.10.02

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok