HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > ÉLETMÓD > Receptek > Citromos bárányborda grillen

t: 2509

Citromos bárányborda grillen

Ma már bárhol és bármit grillezhetünk. Lázár báránybordát sütött vasrácson.

Hozzávalók:


8 db bárányborda
25 dkg gomba
1 db citrom
3 db lime
1 fej hagyma
1 db chilipaprika
4 dl joghurt
30 dkg főtt burgonya
6 gerezd fokhagyma
4 evőkanál magos dijoni mustár
1 csomag salátamix
friss kakukkfű
olaj
olívaolaj
só, bors

Egy edénybe tesszük a cikkekre vágott lime-ot, citromot, szeletekre vágott hagymát, fokhagymát, a chilit, a kakukkfüvet és az olajat.

A bordát a csont mellett felszeleteljük, sóval, borssal ízesítjük, megkenjük mustárral és a pácba helyezzük 1 órára.

A húst grill felett megsütjük. A gombát megtűzdeljük fokhagymával és a faszén felett szintén megsütjük. A megmaradt páclét összekeverjük a joghurttal, majd beleforgatjuk a salátamixet. A serpenyőben olívaolajon megpirítjuk a lime gerezdeket, hozzáadjuk a burgonyát, ízesítjük sóval és borssal, majd összepirítjuk.

rtlklub

2007.08.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok