HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Egytál ételek

Az oldalast bordáira szedjük.
A friss zsemlét szeletekre vágjuk, majd megkenjük mustárral és grillen előmelegítjük.
A szilvát félbevágjuk, kimagozzuk, majd a magház helyére őrölt fahéjat, valamint barnacukrot teszünk.
A rozmaringot és a kakukkfüvet finomra vágjuk, majd összekeverjük olívaolajjal.
Lázár előkészült a nagy utazásra, és olyan recepteket válogatott össze, amelyek egytől-egyig mind a horvátokra jellemzőek.
A karajt felszeleteljük, sóval, borssal, kakukkfűvel és korianderrel ízesítjük, majd kiklopfoljuk.
A hátszín szeleteket sózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, és egy serpenyőben elkezdjük sütni.
A karajt felszeleteljük, sóval, borssal, kakukkfűvel és korianderrel ízesítjük, majd kiklopfoljuk.
A babot feldaraboljuk, majd citromos, cukros vízben leforrázzuk.
A szőlőmagolajat a mustárral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a tejfölt, a curryt, az újhagyma zöldjét, a finomra vágott lilahagymát, és petrezselymet, majd ízesítjük sóval, borssal.
A tojásokat a pestoval habosra keverjük, majd hozzáadjuk a szezámmagot, a fokhagymát, a tejszínt, a finomra vágott pórét, az apróra vágott kaliforniai paprikát és a kenyérkockákat.
A szőlőmagolajat felforrósítjuk, megpirítjuk rajta a finomra vágott hagymát.
A répát, a karfiolt feldaraboljuk és a csicseriborsóval együtt, sós vízben megfőzzük.
A padlizsánt felszeleteljük, besózzuk, megforgatjuk felvert tojásban és a lisztben.
A gorgonzolát a vajjal krémesre keverjük, majd ízesítjük sóval...

Első Előző Következő Utolsó