HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Sütemények, édességek

Egy finom rétessel semmi sem ér fel!
A lisztet elkeverjük a tojással a tejjel, a vajjal, majd csipetnyi sóval és vaníliával ízesítjük.
A mézet a cukor felével elkeverve megolvasztjuk.
A tojásokat felverjük. Egy tálban összedolgozzuk a lisztet, a cukorral, a margarinnal és a felvert tojással.
Puncskocka
Somlói galuska
A világ legjobb muffinja! recept
Áfonyás gombócok
A vizet, a bort és az almalevet felforraljuk, majd kihűtjük és elkeverjük a pudingporral.
A tejet mézzel, és vaníliás cukorral ízesítve felforraljuk, hozzáadunk egy darab vajat, majd hideg tejjel visszahűtjük.
A tejszínt habbá verjük, majd ízesítjük vaníliás cukorral, limehéjjal és apróra vágott mentával.
Egy serpenyőben elkaramellizáljuk a cukrot, megforgatjuk benne a gyümölcsöket, majd kihűtjük.
A vajas tésztát kinyújtjuk, egy tepsibe rakjuk, megszórjuk porcukorral, majd megsütjük.
Egy edényben vajat olvasztunk, ízesítjük szegfűszeggel és fahéjjal, és hozzáadjuk a kukoricadarát.
Feta különlegesség, füstölt szalonnával és gyümölccsel ízesítve.

Első Előző Következő Utolsó