HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Gasztronómia

Még mindig nincs vége a szép emlékek és finom receptek válogatásának.
Ami csak létezik zöldség a konyhában, a két fiú mindent felhasznált.
Bár a pizza az olasz konyha remeke, hazánkban is igen népszerű. Könnyen és gyorsan, s ráadásul rendkívül változatosan tálalható étel, s biztos sikerre számíthatunk akár családi, akár baráti körben rukkolunk elő vele. Daróczy András, a fővárosi Il Capo pizzéria séfje lépésről lépésre megmutatja, hogyan készül az igazán jó pizza és a – vendégvárónak is kiváló – pizzás kifli.
Folytatjuk a múltidézést, ezúttal távol-keleti ízeket elevenítünk fel.
Laktató, de mégsem nehéz étel. Van benne husi és tészta is.
Különleges ételekből nálunk sosincs hiány, ma is az egyedi ízek kedvelőinek kedveskedünk.
A csőben sült zöldségek nemcsak finomak, hanem rendkívül egészségesek is.
A paradicsomot és a tésztát soha nem lehet megunni. Ilyen finomság után pedig pláne.
Ezzel az étellel az unalmas szürke hétköznapjainkat ünnepélyesebbé varázsolhatjuk.
A naracsos ízkavalkádot, egy igazi ínyenc különlegességgel zárjuk.
Már az internen is jelen van Budapest egyik különleges, stílusos kávéháza, a Callas Bar & Café
Grillezett lazac gyömbéres-narancsos mustárral
Ismét egy újabb ízkavalkád, a gyorséttermek szerelmeseinek.
A partikedvelő háziasszonyoknak, hogy idén is az ő bulijuk legyen a legmenőbb.
Ismét egy olyan receptet mutatunk meg ami után mindenki megnyalja a tíz ujját.

Első Előző Következő Utolsó