HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SZTÁR HÍREK > Győzike árusítja a villáját

t: 1102

Győzike árusítja a villáját

A tegnapi Nógrád Megyei Hírlap címlapján egy hirdetésben megjelent: eladó a Győzike-villa, azaz a roma showman és családja hamarosan költözik salgótarjáni otthonából. Ez azt jelenti, hogy nem a jól megszokott házban láthatjuk a továbbiakban a Gáspár família mindennapjait. Bár nem szeretik a megyeszékhelyt, állítólag a városban maradnak. De vajon hová költözik a család?

Mint azt lapunk megírta, folytatódik a Győzike-show, év végéig követhetjük nyomon a Gáspár család zûrzavaros életét. Erről a családfő és a RTL Klub vezetői szerdán délután állapodtak meg. A mûsor így újabb 19 résszel jelentkezik. Csak az a kérdés, hogy hol forgat a tévécsatorna stábja? Már néhányszor felmerült az elmúlt hónapok alatt, hogy elkelt a villa, sőt a házigazda azt nyilatkozta, hogy kórházat fog üzemeltetni benne az új tulajdonos. Mindez nem bizonyult igaznak, ugyanis a Nógrád Megyei Hírlap csütörtöki száma leközölt egy hirdetést, mely szerint eladó a salgótarjáni Győzike-villa. Ezek szerint a család tovább áll, ám a családfő nem volt közlékeny, merre visz az útjuk.

– Erről nem nyilatkozom – zárta rövidre a beszélgetést Győzike.
A házat hirdető ingatlanirodában megtudtuk, Győziék már keresik új otthonukat, s különösebben nem sürgős eladniuk a mostanit. Az ingatlan értéke akár huszonöt-harmincmillióra is rúghat, így hát nem is lesz olyan könnyû megválnia tőle a nem épp gazdagságáról elhíresült volt bányászvárosban.

A show producerétől, Herman Pétertől megtudtuk, hogy Győzikének szíve joga eladni a házat.

– Az az ő tulajdona, azt csinál vele, amit csak szeretne – mondta a producer. – Realityt forgatunk, ha költöznek, az is a mûsor része lesz. Én szerettem ezt a házat, jó volt ott dolgozni, így kicsit sajnálnám, ha a jövőben nem ott forgatnánk. Nem tudom, hová költöznek, de szerintem nem hagyják el Salgótarjánt vagy a környékét annak ellenére sem, hogy Győzike állítja: nem szeretik őt ott az emberek.

Mivel Győzi apja, idősebb Gáspár Győző ellenezte, hogy fia újból aláírjon az RTL Klubnál, kizárt, hogy a család Nógrád megyei bázisát kameráznák be a showmûsor készítői.

szinesbulvár

2005.07.29. 16:36

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek