HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > SZTÁR HÍREK > Győzi polgármester lehet

t: 996

Győzi polgármester lehet

Jövőre újra elindul a helyi választásokon Győzike a nógrádmegyeri polgármester székéért. A showman már túl van egy sikertelen választáson, de azóta hajtja a vágy, hogy jobbra fordítsa a falucska életét. Győzi elsősorban a gyerekek sorsát tartja szem előtt.

Győzike három éve sikertelenül próbált bekapcsolódni a helyi politikai életbe. A népszerű showman elindult a helyi választásokon a nógrádmegyeri polgármester székéért, a falu lakói azonban nem akarták vezetőjüknek. Győzi akkor elkeseredett, hogy lemaradt a politikai versenyfutásban.

– A szlogenem az volt, hogy homokból építek majd várat. Rettenetesen rossz az utak állapota és az iskolarendszer is hibás, ugyanis a gyerekek inkább bejárnak a környező települések intézményeibe. Szeretném, ha a falu vidám és boldog lenne, most nagyon szomorú – ecsetelte terveit Győzike, aki egyik párthoz sem fog csatlakozni. – Sokkal több ember jött oda hozzám az utcán sajnálkozni, hogy nem én lettem a polgármester, mint amennyien szavaztak rám. Rosszul esett az emberek viselkedése, mert csak jópofiztak velem.

A bukás ellenére Győzi nem adja fel, folyamatosan készült a 2006-os választásra, hátha az eltelt évek alatt megerősödött a szavazók bizalma.

– Nem adom fel, mert belülről hajt a tűz, hogy tegyek Nógrádmegyerért, ahol ezernyolcszázan élnek, ötszázötven háztartásban. Jövőre azért indulok újra, mert rossz látni, hogy a polgármester csak ül a székében, és nem csinál semmit. Egy vezetőnek nem ez a dolga, hanem, hogy cselekedjen, javítson az állapotokon, szépítsen. Megpróbálok segíteni az embereknek, de ha nem kellek nekik, akkor magukra vessenek – magyarázta az RTL sztárja.

Győzike első szólólemezére Nógrádmegyer jelenlegi első emberéhez is írt egy dalt, melyben kiénekli magából a sikertelenség fájdalmát.

– A szám szövege szerint azt követelem a polgármestertől, hogy adja át a székét nekem, és ezt teljesen komolyan gondolom – jelentette ki határozottan Győzi, akinek neje, Bea támogatja férje politikai ambícióit, s nem bánná, ha a jövő évtől ő lenne a nógrád megyei falucska First Ladyje.

szinesbulvár

2005.07.14. 10:45

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek