HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szilikon vagy sem > Lobogtak a nagy csöcsök

t: 12909

Lobogtak a nagy csöcsök

A riport címében az egyelőre még kevéssé ismert Népi papa nevű zenekar szerkesztőségünkben már szállóigévé vált slágerét, a "Lobognak a nagy csöcsök, száll a p*naszőr" címűt idéztem, melynek jelentése a mostani Playmate partin nyert értelmet igazán. Kismellű nők nem igazán mertek a környékre merészkedni, de itt még a fiúknak is nagy mellük volt, csak nem szilikon, hanem izom.

Híres master pimpek
A zsűriben helyet foglaló Radnai Pétert egész este opportunista, ismerkedős fickók környékezték. Az egyik ilyen, amikor arra jártam, éppen azzal fárasztotta a Playboy főszerkesztőjét, hogy szerinte az összes "médiák" közül az ő "médiái" a legjobbak. Radnai egy jógi guru nyugalmával fogadta ez ilyen megkereséseket, le a kalappal. Sztárok jelenléte is emelte az est fényét: Molnár Anikó új barátjával kéz a kézben jelent meg, de amikor le akartuk fotózni, körbevették őket jóbarátaik, mert Anikó nem szerette volna, ha a bulvársajtó kezébe kerül új fiújának fotója. Nacsa Olivér unottan támasztotta a falat, nem messze tőle Noszály somolygott és sármőrködött, az izzadságfoltos inget viselő Sváby pedig Havas Henrikkel szakértett a pult mellett, amíg arra nem jött Horváth Éva, aki elektromágnesként vonzotta magához Havast. A vendégek egyöntetűen rosszmájú véleménye szerint nagyon alakult valami közöttük. Árpa Attila pusziviszonyban volt az összes cicis nénivel, nagylelkűen tűrte a jelenlétüket, kacsintásaikat, mellbedobásukat.

Bermudanaci és vietnámi papucs
A "beach ruházatot" dress code-ként előíró esemény fő támogatója az Autóker Holding Rt. volt, egy lakást ajánlott fel annak a vetkőzni hajlandó lánynak, aki megnyeri a Playmate 2005-öt. A főváros egyik legnagyobb lakóingatlan-fejlesztő cégének van miből adakoznia: befejezett beruházásainak értéke meghaladja a 24 milliárd forintot, folyamatban levő beruházásainak összértéke pedig 32.8 milliárd forint - olvasható honlapjukon. Hihetetlen volt látni a cég vezérigazgatóját, a harmincöt éves Ehud Amirt, mert felelősségteljes állása ellenére ő volt a leghelyesebb playboy a környéken. Amirnak gratuláltam az ilyen fiatalon elért gazdasági sikerekhez, de mielőtt folytattam volna a mondanivalómat, sajnos eltűnt a playmate-ek öltözőjének irányában, és engem otthagyott az idióta bermudás fiúk között.

A minőségnek ára van

Bevallom, kicsit sem nekem való mulatság volt ez, de azt beismerem, hogy sokkal igényesebben kivitelezték, mint például a Penthouse hasonló jellegű cicababás dínom-dánom összejöveteleit. Az egyik nulladik típusú jelenség az volt, hogy ilyen árak mellett hogyan lehettek ennyire részegek az emberek. Egy feles egy ezres, két deci pezsgő ezernégy, és a legolcsóbb sör is hatszáz, de még egy kétdecis kóla is ötszázba került. A helyszín infrastruktúrájában tetszetős volt, csak nem szabadott az emberek szemébe nézni, de ez nem is lett volna egyszerű: a srácok amúgy is inkább a lányok szívcsakrájának környékét szemrevételezték először.


A lányokról annyit, hogy nagyon szép melleik voltak, a Playboyba az kell, de egyiknek sem volt igazán jó a feneke. A felső úszógumik alsóval járnak, én így mondanám, az egyik biztonsági őr pedig ugyanezt fogalmazta meg: "Mekkora picsájuk van ezeknek!" felkiáltásával.

Eredménytelenség

Bemondták a hangosba, hogy az eredményhirdetésre egy órát kell várni a sok Barbie meg Ken között (ezt nem mondták be), addig én jógagyakorlatokat végeztem a pult mellett, és közben távolról figyeltem Horváth Évát. Néztem őt, és azon gondolkoztam, hogy mi kell ahhoz, hogy ezt az örökös pózolást és jópofizást ki lehessen bírni. Butaság - gondoltam - ne gondolj vele. Miközben a légzésemet figyeltem, észleltem a környékemen minden bájukat bevető nőciket, akik előszeretettel csoportosultak a befolyásos férfiak körül. Egy fiú odajött hozzám, hogy ne bánkódjak, nézegessem inkább a jobbnál jobb férfiakat, én meg, mondom, na ne fárasszál, légyszives.

Akiknél hatásosak az olyan hívószavak, mint a "funky" vagy a "beach hangulat" vagy hogy "playmate", azok a legnagyobb elégedettséggel vetették magukat a helyi jakuzzi habjai közé, de aki csak hivatalból volt jelen, azoknak nagyon el kellett vonatkoztatni. Szerencsére egy kedves bekólázott bulizó megvendégelt egy italra, és a végén annyira felbátorodtam, hogy lebeszéltem a görög isten kinézetű Gyuszit, hogy átmenjen az általa kevésbé sznob helynek tartott Buddha Beachre. Ilyen és hasonló kalandjaim közben kiderült, hogy csak augusztusban lesz eredményhirdetése ennek a fenomenális választásnak, és még akkor is marad tizenkettő playmate-jelölt a húszból.

(velvet)

2005.07.29

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Előző

Legfrissebb magazinok