HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Halételek

Egészséges és nagyon gyorsan elkészíthető!
Spenóttal töltött haltekercsek Diós bundában sütött nyelvhal Zöldséges halbatyu Zöldséges-halas pite Halas fasírt Tepsis sült padlizsán grillezett vajhallal
Halászlének több éve változata létezik hazánkban, ám mindegyiknek közös tulajdonsága, hogy alapanyagul szolgáló hal mellett a "lelke" a paprika.
Sokan töltik a nyarat víz mellett. Akár a Balatonon, akár valamelyik tenger partján nyaralunk, biztos, hogy megkóstoljuk a helyi halkülönlegességeket. Készítsünk otthon is halat, mert finom és egészséges.
Tudta, hogy a rendszeres hal fogyasztással megelőzheti a szélütést és a szívbetegségeket, valamint változatossá teheti diétáját.
Halétel halászat
Halétel halászat

Első Előző