HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Érdekességek

A fény és a Nap a legtöbb ősi kultúrában nagy jelentőséggel bír mind vallási, mind gyógyítási szempontból.
Ahogy közeledik a tavasz egyre többen próbálnak ki drasztikus fogyókúrás módszereket. Az alábbi diéta mellett nem kell szenvedned. Következzen az a léböjtkúra, amikor még ehetsz is!
Február 14. Valentin nap, melyet a szerelmesek napjának/ünnepének tartunk. Nem a Valentin nap legendáját akarom most fejtegetni – azt nagyjából már mindenki ismeri – hanem inkább a szerelem eszmei mondanivalóját foglalnám röviden össze.
Sokan vagyunk úgy azzal, ha valamilyen fontos esemény előtt állunk, vagy szinte már kilátástalannak véljük jelenlegi helyzetünket, akkor szeretnénk beleolvasni abba a bizonyos „NAGYKÖNYVBE”, amibe szerintünk az égiek a sorsunkat megírják.
Az énekesnő Bionic című albumán az egyik dalához - amit Nicki Minaj rapperrel énekel - a magyar énekesnő Add már, Uram az esőt! című számát használta fel.
A zsíros és C-vitaminban gazdag vacsorák nem segítik az elalvást, mert ezekkel energiát adunk a szervezetnek. A fokhagymát is érdemes hanyagolni elalvás előtt, mert erős afrodiziákum. Mivel minden harmadik magyar alvászavarral küzd, összegyűjtöttük a természetes altatókat.
Náluk különösebb házaspár egészen biztosan nincs az országban, de talán még a világon sem! Pedig senki nem fordul utánuk, ha kézen fogva végigsétálnak az utcán, talán még az anyakönyvvezető sem vett észre semmit, amikor összeadta Andreát (31) és Balázst (38). Mostanáig csak ők és néhány közeli rokon, barát tudta a titkot: Andi fiúnak, Balázs lánynak született. Nem maradhattak a bőrükben, amikor ráébredtek, hogy transzszexuálisok, azaz a férfi testében női lélek lakozik, és fordítva.
Németország nyerte az 55. Eurovíziós Dalfesztivál vasárnapra virradóra véget ért döntőjét Oslóban a Satellite című dallal, Lena előadásában.
Szarka László sztár lett, igaz, nem mega-. Noha ő jobban szeretett volna az Év hangjává válni, esélye sem volt rá. Helyette közröhej tárgya lett a Bikicsunáj. S vele ő. Bár sokak szerint e biztonsági őr van akkora géniusz, mint Mester Tamás...
Sláger lett a YouTube videomegosztó portálon az Afganisztánban szolgáló amerikai katonák által készített paródia, amelyben Lady Gaga Telephone című klipjét értelmezték újra.
Képtelen vagy betartani egy olyan diétát, amiben nincs szénhidrát? Végy példát Gwen Stefani amerikai énekesnőtől, és fogyj kínszenvedés nélkül!
Lin Yu Chun előadása máris őrült siker az egyik videómegosztó portálon. A tizenkét éves taiwani fiú egy helyi tehetségkutatón tűnt fel, Whitney Houston egyik slágerével, melyet jobban énekelt, mint mostanában maga Whitney.
Az ecetet már időszámításunk előtti századokban is ismerték, az ugyanis a sör és a borkészítés mellékterméke volt, ha ezek a szeszes italok sokat voltak levegőn, ecetsav keletkezett. Mára a vegyület hosszú utat járt be, fontos ipari nyersanyaggá, kémiai alapanyaggá vált, annak hígított változatát pedig a háztartásokban is előszeretettel használják.
Az anorexia és bulimia sokak szerint nem is komoly betegség, csak a XXI. század elkényeztetett bakfisai nem tudnak mit csinálni jó dolgukban. Megint mások szerint a kórósan koplalók a nullás méretű szupermodellekhez akarnak hasonlítani, és a szépségipar az oka mindennek. Pedig ezek – esetenként – halálosan komoly bajok, amely mögött mindig valamilyen lelki defektus áll. Tévhitek és cáfolatok a betegek és az orvos segítségével.
Mindennap egy alma, az orvost távol tartja. Sőt! Ez a gyümölcs enzimekben is gazdag, így serkenti az anyagcserét, a zsírégetést és a salaktalanítást.

Első Előző Következő Utolsó