HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Karácsony

Mindjárt itt a karácsony és te még meg sem vetted az ajándékokat? Szalad a lakás és sütni-főzni kéne? Ne idegeskedj! Inkább fogadd meg tanácsainkat és tudatosan küzdj a stressz ellen. Ha jobb kedvű vagy, a feladatok kis gyorsabban fogynak majd.
Az Indexvideó a nézőkkel együtt a sherwoodi erdőben ünnepelt. A sherwoodi sorozatunk négy része egyben.
Kilométereket rohangálunk a legszebb ajándékokra vadászva, esténként a különféle ünnepi étkek miatt, a gyomrunk jut el a teljesítőképessége határára. A karácsony előtti időszak a testünk és a lelkünk számára egyaránt szélsőséges állapot.
Karácsonykor is próbáljunk racionálisak maradni, túlzott kiköltekezéssel, áruhitelek tömkelegével ugyanis a kezelhetetlen adósságspirál felé léphetünk. A figyelmeztetés ésszerű, de valóban lehet olyan helyzet, amikor nem könnyű megfogadni!
Sokoldalú, mutatós darab, egy szerre lehet dísze a csomagolásnak és a karácsonyfának vagy akár a lakásunknak is.
Melegít a fahéj, a narancs pedig ellazít, egyszerűen és gyorsan elkészíthető a fenyőillatú potpurri az otthonunkba
Egy-két óra alatt különlegessé tehetjük az egyszerű üvegtányért vagy poharat, ön is meg tudja csinálni
Ha nem bírja, hogy egymás hegyén-hátán vannak az emberek, fogadja meg az üzemeletetők tanácsait. Hétfőn, kedden, talán meg szerdán délelőtt is tud úgy plázázni, hogy ne kelljen feltétlenül tülekednie. A hétvége már katasztrófa, kivétel a Tescónál és az Ikeánál, ahol éjjel, az utóbbinál pedig késő este érdemes még próbálkozni. Azt is megtudtuk, a bevásárlóközpontok a vásárlókat és a dolgozókat a gyakoribb takarítással próbálják megvédeni a H1N1-től.
A karácsonyt megelőző négy hetet, négy gyertya gyújtásával szimbolizáljuk. A adventi koszorú kiválasztása hozzátartozik az előkészületekhez, akár egyezhet a teríték vagy a fa stílusával. Íme néhány ötlet a választáshoz!
Fenyőág, mézeskalács és fahéjrúd is kerülhet a mesés asztali díszre, amit otthon is bátran elkészíthetünk
Mielőtt a lakást karácsonyi ruhába öltöztetnénk, mindenképpen takarítsunk ki. Így nyugodtabban és nagyobb kényelemben érezhetjük magunkat ezen a csodálatos ünnepen.
Egyedi karácsonyi ajándék néhány óra alatt? Igen! Készítsük el a személyre szóló polárkiegészítők egyikét
A karácsony legkedveltebb jelképe a fenyőfa. De miért fenyőt díszítünk? (Betlehemben elég ritka lehet a fenyő...). A meglepő az, hogy a karácsonyfa állítása nem is olyan régi hagyomány.
BUDAPEST ― Kis kosárkák, aranyszállal ünnepivé varázsolt fenyőtoboz, színes bogyók és szárított gyümölcsök kerültek fel a fenyőfára, amelyet az Illatos úti dekoratőriskola karácsonyi szakkörén ügyes kezű diákok ékesítettek fel. Mesés hangulatot kölcsönzött a kis fának az ágaira legvégül felhelyezett piros mintás szalagmasnierdő, ettől igazán mesebeli lett a fa.
Holnapután gyújtjuk az első gyertyát az adventi koszorún, s ezzel „hivatalosan” is megkezdődik a karácsonyi készülődés

Következő Utolsó