HIRDETÉS
HIRDETÉS

Elképesztő forgalom, felhőszakadás, elöntött szakaszok - ma reggel minden volt itt, ami megkeserítheti az autósok életét!
Ki szeret hosszú percekig, olykor órákig a dugóban csordogálni? Aki a főváros agglomerációjában lakik, hosszú évek óta hozzáedződött már az araszoláshoz, de vannak napok, mikor az egyszeri autós is kiakad, és azt mondja: elég!

Ez a ma reggeli dugó valószínűleg ilyen pillanat lehetett a Budapest felé közelítőknél! Egy a fővárosból kifelé tartó autóból készítették azt a felvételt, melyen jól látszik: a főváros irányába araszoló kocsisor legalább Gödöllőig ér, márpedig ez az autópálya-pont nagyjából 15 kilométerre van a városhatártól.

Hogy mitől jött össze mar reggel ez a káosz? Nos, volt ma itt minden: a fővárosra lecsapó ítéletidő, összetorlódott forgalom, elöntött aluljárók, és nyilván az a régi népi bölcsesség is igaznak bizonyult, hogy sokan esőkabátnak használják az autót - azaz ha küszöbön az égiháború, legtöbben inkább inkább kocsiba szállnak, mintsem hogy a tömegközlekedést választanák.

blikk.hu

Feltöltve: 2021.07.19.
Megnézve: 179

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra