HIRDETÉS
HIRDETÉS

A mai napon főképp a Dél-Dunántúlon és Bács-Kiskun megye délnyugati részén egy-egy heves zivatar sem kizárt. Az Országos Meteorológiai Szolgálat citromsárga riasztást adott ki a térségre.

Csütörtök napközben a Dunántúlon és Bács-Kiskun megyében helyenként zivatarok kialakulása várható, melyekhez rövid idő alatt 20-30 mm-t meghaladó csapadék, 60 km/h feletti szél és esetleg jégeső is társulhat. Egy-egy heves zivatar (80 km/h feletti szél, nagyobb méretű jég) sem kizárt főképp a Dél-Dunántúlon és Bács-Kiskun megye délnyugati részén.

Az OMSZ radarképét itt láthatja.

A riasztási térkép pedig itt található.

Csütörtökön a napi középhőmérséklet főként a déli, délnyugati országrészben alakul 25 fok felett. Pénteken az Északi-középhegység és az Alföld északkeleti része kivételével 25, 26 fok körüli középhőmérséklet várható.

Pénteken a Nyugat-Dunántúlon és az északkeleti határvidéken fordulhat elő néhol zivatar. Zivatarhoz esetlegesen heves kísérőjelenségek (80 km/h feletti szél, nagyobb méretű jég), illetve főként az Alpokaján felhőszakadás (rövid idő alatt 30 mm feletti csapadék) is társulhat kisebb területen.

hirado

Feltöltve: 2013.07.25.
Megnézve: 2088

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra