HIRDETÉS
HIRDETÉS

Döbbenetes információra bukkant a Blikk az Utazómajom oldalát olvasva. A különféle kedvező utazási ajánlatokat összegyűjtő oldal néhány perccel ezelőtt tette közzé, hogy egy régi lelkes olvasójuk kórházba került Bécsben, koronavírus gyanú miatt vizsgálják.

"Régóta lelkes olvasónk, Bea jelezte, hogy a mai napon a bécsi kórházba került Koronavírus gyanúval. Az egyébként sokat utazó, és erről a Bejjaúton facebook oldalon blogoló hölgy jelenleg a Kaiser-Franz-Josef-Spital kórházban fekszik Ausztriában." - írták az oldalon.

A bejegyzés tanúsága szerint a hölgy nemrég járt Velencében, előtte pedig Antwerpenben a Kínai Újév fesztiválon, Madridban és Frankfurtban is.

A blogger hölgy saját Facebook oldalán is megosztotta vele történteket:

"Sziasztok! A mai nappal koronavírus-gyanújával behoztak a kórházba. Állítólag 4-5 órás vizsgálat eredménye lesz a végeredmény. Most várok a szobámban a továbbiakra épp."

Horvátországban is megjelent a fertőzés, Ausztriában is diagnosztizáltak beteget, tegnap pedig kiderült, hogy magyar is van már a fertőzöttek között. Mindeközben tovább fokozódik a helyzet Olaszországban is, ahol hét tartományban már a múzeumokat is bezárták a koronavírus miatt.

FRISSÍTÉS: Az MTI információi alapján újabb magyar került karanténba koronavírus gyanúval.

Újabb magyar kerül kórházi karanténba Budapesten koronavírus esetleges gyanúja miatt kedden.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára budapesti sajtótájékoztatóján elmondta: a magyar kamionsofőr Lombardiában járt, nem lázas, de nem érzi jól magát.

A kamionsofőrt a mentőszolgálat már felvette, és kórházba szállítja - közölte Menczer Tamás.

blikk.hu

Feltöltve: 2020.02.25.
Megnézve: 410

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra