HIRDETÉS
HIRDETÉS

A Fővárosi Önkormányzat levélben kért azonnali tájékoztatást a felmerülő szexuális zaklatásról.

Az ominózus eset még 2016-ban történt, most a főváros illetékesei azt próbálják meg kideríteni, akkor érkezett-e bejelentés a színház vezetéséhez, és ha igen, akkor milyen következmények lettek belőle. Ha nem érkezett bejelentés, akkor az elmaradást emelik ki.

A hvg.hu megkeresésére Dörner György igazgató azt felelte arra a kérdésre, hogy történt-e szexuális visszaélés a színházában: „köszönöm a kérdésüket, és minden jót kívánok”.

A hvg.hu továbbfolytatta a nyomozást, és az Új Színház társulatát kérdezték a történtekről; volt olyan, aki semmit sem tudott az egészről, és akadt olyan is, aki azt mondta, az egyik vezető színészt érte a vád egy nem művész alkalmazottól.

A dolgozó beszámolt erről a vezetőségnek, viszont intézkedés csak annyi történt, hogy a feleket elkülönítették egymástól, hogy a továbbiakban minél kevesebb időt tölthessenek együtt.

Mint arról a Blikk is beszámolt, nemrég a Katona József Színházban Gothár Péter erkölcsileg elfogadhatatlan módon közelített egyik művésznőjéhez - könnyen lehet, a Gothár-ügy adott bátorítást az Új Színházban történtek felelevenítésére.

blikk.hu

Feltöltve: 2019.12.07.
Megnézve: 1107

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra