HIRDETÉS
HIRDETÉS

Hollik István kormányszóvivő a Blikknek nyilatkozott. A vendégekkel egyébként a sajtó nemigen találkozhat, a nekünk fenntartott részen csak néhány politikus lézeng, a vendégek, politikusok a Bálna másik oldalán léphetnek be az eredményváró helyszínére.

- Még alacsony ugyan a feldolgozottság, de úgy tűnik, hogy a kormánypárt több kerületet is elveszít. Számítottak ilyen eredményekre?

Egy politikai párt mindent megtesz annak érdekében, hogy elnyerje a választók bizalmát - fogalmazott a kormányszóvivő. Mindent megtettünk azért, hogy meggyőzzük az embereket, hogy a kormánypárt jelöltjei alkalmasak a települések, kerületek vezetésére.

- Mit gondol az ellenzék kampányáról, összességében nézve?

Kemény kampány volt, az biztos. Én azt láttam, hogy az ellenzékiek számára az volt a legfontosabb, hogy meg tudjanak szerezni pozíciókat. Őket kevésbé érdekelte az adott település jövője, sokkal inkább úgy tekintettek a polgármesteri székekre, amelyből majd meg lehet indulni 2022-ben a FIDESZ-KDNP ellen az országgyűlési választásokon. Így komoly víziót, jövőképet az ellenzéki jelöltektől nem láttam, sárdobálást annál inkább. A mi kampányunk végig arról szólt, hogy lehetőségeinkhez mérten próbáltunk alkalmas jelölteket választani a településeken.

Én azt látom, hogy a jelenlegi adatok alapján a legtöbb szavazatot azért a Fidesz kapta, vidéken mindenképpen, a budapesti adatokat még várjuk.

blikk.hu

Feltöltve: 2019.10.13.
Megnézve: 828

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra