HIRDETÉS
HIRDETÉS

Andam Sandler újabb filmje a Pixel (Pixels) éppen 17%-on áll a Rotten Tomatoeson, 5,5-ön az IMDB-n, és internet szerte szedik szét kritikusok és rajongók egyaránt. A forgalmazó Columbia Pictures pedig jó érzékkel önti az olajat a tűzre.

Hogy megelőzzék a film esetleges kalózmásolatainak terjedését az interneten - mert ez rendszerint sikerülni szokott - minden videót, amelynek címe akár csak tartalmazza a 'pixels' szót igyekeznek eltávolítani a világhálóról. Az ámokfutásnak többek közt áldozatul esett a 'Pantone Pixels' nevű videós projekt, egy 2006-os Pixels című videó, sőt, akármennyire hihetetlen, magát a mozifilmet ihlető szintén 'Pixels' című rövidfilm is. Nem elég, hogy viszonylag pofátlan dolog egy 2015-ös film nevében 2006-os videót törölni, a tartalmak eltávolításával ráadásul a feltöltők még egy figyelmeztetést is kapnak az egyes videómegosztó oldalakon (Vimeo, YouTube), ami akár kitiltásukat és eddigi munkájuk elvesztését is eredményezheti.

A nagy jogi trollkodásba azonban egy kis hiba csúszott a Columbia Pictures anti-kalóz csapatának (Entura Internationa) részéről: véletlenül a mozifilm trailerét is letiltották a netről.

via: geek.com

Feltöltve: 2015.08.11.
Megnézve: 2361

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra