HIRDETÉS
HIRDETÉS

A VS.hu-n megjelent információk szerint a maradéktalanul kérdőjelmentes pénzügyekkel rendelkező képviselőiről is ismert Fidesz egyik politikusa Tényi István bevállalta azt, amit Rogán csak finoman megpendített:

csalás gyanújával feljelentette a tüntetőket, mert azok biztosan több pénzt gyűjtöttek, mint amennyit végül elköltöttek.


Tényi István talán arról ismert, hogy nagyon szeret feljelentéseket beadni, és esetleg arról is, hogy tanári állásából mindössze 4 hónap után órai politizálás miatt elbocsátották, majd később volt iskoláját egy Facebookon közzétett lebombázott helyszín képével és „Nagyjából ez marad az iskolából” felirattal fenyegette meg.

No, de ezúttal Tényi István végezte a munkát rendesen. Leült és összeszedte a Facebook csoportokban megjelent gazdasági beszámolókat. Osztott, szorzott, tán le sem feküdt, és kijött, hogy a mérleg bizony pozitív. Így tehát Tényi most arra kéri az ügyészséget, hogy vizsgálja meg a csoportok gazdálkodását és ha bűncselekményre utaló jelet találnak, vonják be a NAV-ot is a vizsgálatba.

A VS.hu megjegyzi, a Facebook csoportokban a tüntetések szervezői az összegyűjtött pénzek maradékáról is beszámoltak: letétbe helyezték egy újabb tüntetés esetére.

Mivel az egészen biztos, hogy a kormány nem akarja megfélemlíteni a tüntetőket, bátran kijelenthetjük: Tényi István napjaink leglelkiismeretesebb honatyája.

Néhány további gyanús eset Tényi Istvánnak, a teljesség igénye nélkül:

Egy Felcsútról.
Egy az V. kerületből.
Egy pedig nem is olyan távolról.

Feltöltve: 2015.01.13.
Megnézve: 1255

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra